جمعه، 16 خرداد، 1404

آموزش حلوا کاسه اصل شیرازی

موادلازم:
آردسفید: ۱۰۰گرم. آرد برنج: ۱۰۰ گرم
روغن جامد: ۱۰۰گرم. روغن مایع: ۱۰۰گرم
تخم مرغ بزرگ :یک عدد یا دو دونه کوچک
جوهرلیمو: نوک قاشق. گلاب: ۱۵۰گرم
نشاسته ذرت: ۲۰گرم.
زعفران: یک قاشق غذاخوری
شکر:. ۳۰۰گرم. آب:. ۳۰۰گرم

نکات مهم:

  • تخم مرغ قابل حذف هستش نگران نباشید اصلا بوی تخم مرغ نمیده
  • میزان کشش آبخوری آردها متفاوته ممکن هستش تمام شهد مصرف نشه پس لطفا به یکباره شهد رو اضافه نکنید
  • مدت نگهداری حلوا در محیط عادی سه روز و در یخچال طولانی تر هست و حتما روی حلوا رو بپوشانید که روی حلوا خشک نشه
  • دیزاین حلوا کاملا سلیقه ایه شما میتونید به هر روشی که دوست دارید در هر ظرفی و شکلی دیزاین کنید و خیلی حلوای نرم و لطیفی هستش که براحتی با ماسوره میشه کار کرد و دیزاین کرد

منبع: الی شف

3 روز پیش

دسته‌بندی‌ها