یکشنبه، 04 خرداد، 1404

طرز تهیه بستنی انبه خانگی | بستنی انبه خوشمزه در خانه!

این یک ویدیوی مرحله به مرحله با کمترین مواد ممکن است. تمام چیزی که در آن استفاده می شود عمدتاً شیر، انبه، خامه زده شده و غیره است. بنابراین این بستنی انبه خانگی کاملاً طبیعی را درست کنید و هر زمان که خواستید از آن لذت ببرید. و از آنجایی که هیچ ماده مصنوعی در این بستنی استفاده نشده است، برای بچه ها نیز بی خطر است. حتماً این بستنی سرد را در تابستان گرم امتحان کنید و به من بگویید که برای شما چه نتیجه ای داشته است.

زمان آماده سازی: ۲۵ دقیقه
زمان پخت: ۲۰ دقیقه
تعداد نفرات: ۶-۷ نفر

مواد لازم

انبه ۵ عدد
خامه زده شده شیرین ۴۰۰ میلی لیتر

برای تهیه بستنی غلیظ شیر
شیر ۵۰۰ میلی لیتر
زعفران
شکر ۱ پیمانه

طرز تهیه:

۱. شیر را در قابلمه بریزید.

۲. مقداری زعفران کوبیده شده و شکر به شیر اضافه کنید.

۳. شعله را روی متوسط ​​نگه دارید و شیر را بجوشانید تا به شیری با غلظت خامه ای غنی مانند شیر تغلیظ شده تبدیل شود.

۴. شیر تغلیظ شده را به یک کاسه منتقل کنید و کنار بگذارید.

۵. پوست انبه های تازه را جدا کرده و آنها را خرد کنید.

۶. تکه های انبه خرد شده و شیر تغلیظ شده را به یک ظرف مخلوط کن اضافه کنید.

۷. همه را آسیاب کنید تا به شکل خمیر نرمی درآید و کنار بگذارید.

۸. خامه زده شده شیرین را در یک کاسه بزرگ بریزید.

۹. مطمئن شوید که خامه زده شده سرد شده است و سپس آن را بزنید تا سبک و پفکی شود. ۱۰. وقتی خامه به شکل ابریشمی و یکدست درآمد، مخلوط انبه را اضافه کنید و در صورت نیاز با همزن برقی به سرعت همه چیز را مخلوط کنید.

۱۱. مخلوط بستنی را به قالب منتقل کنید و روی آن را با سلفون بپوشانید.

۱۲. قالب را حداقل به مدت ۱۲ ساعت در فریزر قرار دهید.

۱۳. قالب را از فریزر خارج کنید، بستنی انبه را بیرون بیاورید و با تکه های میوه انبه تازه و چوب شکلات خنک سرو کنید.

۱۴. آن را با برگ های نعناع تازه تزئین کنید و لذت ببرید.

9 ساعت پیش

دسته‌بندی‌ها