شنبه، 03 خرداد، 1404

طرز تهیه کنافه دسر معروف ترکیه با جزئیات کامل

کنافه که بسیار معروف است و در سراسر ترکیه با لذت مصرف می شود، یکی از محبوب ترین دسرها در غذاهای سنتی ترکیه است. Kunefé به سادگی از دو لایه خمیر Kadaïf که به آن "موی فرشته" نیز می گویند با پنیر بین دو لایه کادایف تشکیل شده است. زمانی که بستنی یا خامه ماسکارپونه در کنار کونیفه که یکی از ملزومات سفره های ما است با کادایف ترد، پنیر و شربت آن که به هم متصل شده اند، یک ضیافت طعم را تجربه می کنید.

8 ساعت پیش

دسته‌بندی‌ها