سلام دوستان عزیز در این ویدیو رازهای یک نعناع خشک خوش رنگ و خوش عطر رو بهتون یاد میدم.
روش های ضدعفونی و شستن نعناع:
حدود ۵ دقیقه نعناع را در آب سرد خیس کنید تا گل و لای و گرد و غبار آن جدا شود ، سپس به یکی از روش های زیر نعناع را ضدعفونی و شستشودهید.
روش اول : یک قاشق غذاخوری جوش شیرین به یک لیتر آب اضافه کرده و آن را هم بزنید ، اجازه دهید نعناع به مدت ۵ دقیقه داخل این محلول بماند بعد با آب سرد آبکشی نمایید.
روش دوم : یک قاشق غذاخوری سرکه و یا نمک به یک لیتر آب اضافه نمایید و آن را هم بزنید، اجازه دهید نعنا به مدت ۵ دقیقه داخل محلول بماند بعد با آب سرد آبکشی نمایید.
منبع: آشپزی لذیذ