پنج‌شنبه، 25 اردیبهشت، 1404

طرز تهیه قارچ سرخ شده ترد و آبدار با پیاز در چند دقیقه

اگر دنبال یک روش سریع ، ساده و خوشمزه برای درست کردن قارچ هستید ، این دستور مخصوص شماست در این آموزش به شما نشان میدهم چطور قارچ ها را با پیاز به شکلی سرخ کنید که هم ترد بمانند و هم آبدار ، بدون اینکه له شوند یا آب بیندازند. ترکیب عطر پیاز کاراملی شده با قارچ طلایی ، طعمی میسازد که نمیتوانید از آن بگذرید!
شما چطور قارچ درست میکنید؟ در کامنت ها برامون بنویسید

11 ساعت پیش

دسته‌بندی‌ها