برنج خوردن چینی ها چگونه است ؟
امروزه بسیاری بر این باورند که مصرف زیاد کربوهیدرات به خصوص برنج است که باعث چاقی و اضافه وزن انسان ها می شود .
حالا این پرسش پیش میاید که اگر کربوهیدرات عامل اضافه وزن است چرا چینی ها که مصرف برنجشان بسیار بالاست اضافه وزن ندارند ؟!
دلایل اصلی
>>میزان کم مصرف شکر فرآوریشده یا فروکتوز
استفاده از کمترین میزان شکر فرآوریشده یا فروکتوز میتواند موجب حفظ تعادل مقاومت به انسولین در بدن شود.
نشاستههای طبیعی و بدون فرآوری
مصرف نشاستههای طبیعی بدون فرآوری مانند برنج قهوهای و ریشههای سبزیجات که دارای سیستم گوارشی سبکی هستند و دارای مقدار زیادی فیبر هستند که مانع از اضافهوزن میشوند.
>>مصرف مواد غذایی سالم
مصرف مواد غذایی مغذی ، بیشتر در جوامع آسیایی رواج دارد. به عنوان مثال، در کشورهایی مانند ویتنام، یک ظرف بزرگ حاوی گوشت قرمز همراه با نودل و برنج معمول است. همچنین در تایلند، انواع مختلفی از سبزیجات و گوشت در غذاها استفاده میشود.
این وضعیت در چین نیز مشابه است؛ آنها همراه با برنج از سبزیجات و گوشت استفاده میکنند، که موجب میشود مواد غذایی لازم به بدن آنها برسد و آنها از تمام گروههای غذایی استفاده کنند. به همین دلیل، تغذیه سالم میتواند از چاقی آنها جلوگیری کند.
چینیها یک ضرب المثل معروفی دارند که میگوید:” برای رسیدن به ۱۰۰ درصد سلامتی، باید ۳۰ درصد ورزش منظم داشته باشیم و ۷۰ درصد از رژیم غذایی سالم و اصولی استفاده کنیم.”
>>فعالیت فیزیکی
آسیاییها فعالیت بدنی بالایی دارند. چینیها با داشتن میزان فعالیت فیزیکی بالا گلوگز زیادی میسوزانند و در نتیجه لاغر میمانند. منظور از فعالیت بدنی صرفا ورزش کردن نیست. بلکه فعالیت روزانهی آنها بالاست. یعنی معمولا تا محل کار پیادهروی میکنند. هر روز جنب و جوش دارند و به همین دلیل سطح تری گلیسیرید و فشار خون آنها متعادل است.
>>>>نکات دیگر :
- آنها هیچوقت بشقابشان را کامل پر نمی کنند
- هر غذا در ظرف جداگانه ای سرو می شود
- غذاها به شکل زیبایی در بشقاب چیده و دیزاین می شوند
- وقتی 80 درصد احساس سیری می کنند از خوردن دست می کشند
>>بیشتر بخوانید
>>رژیم لاغری چینی چه مزایا و معایبی دارد؟