شنبه، 11 مرداد، 1404

آموزش پخت مینی پیتزا با خمیر مایع بدون ورز دادن

مواد لازم:
- آرد: ۱۷۵ گرم
- مخمر: ۷ گرم
- شکر: ۷ گرم
- نمک: ۴ گرم
- آب: ۱۸۰ میلی لیتر
- روغن زیتون: ۱۰ میلی لیتر
- روغن زیتون و آرد برای استفاده

زمان استراحت: ۱۰ دقیقه
تاپینگ ها:
- سس گوجه فرنگی
- کچاپ
- نمک و فلفل
- اورگانو
- پنیر موزارلا
- فلفل دلمه ای
- هات داگ
- سوسیس
- ناگت مرغ
- مورتادلا
- ذرت
- اورگانو

🔥 دما و زمان پخت: ۲۵۰ درجه سانتی گراد به مدت ۱۷ تا ۲۰ دقیقه

3 ماه پیش

دسته‌بندی‌ها