مواد لازم:
شکر: ۱۰۰گرم
کره: ۱۲۵گرم
آرد سفید: ۱۰۰گرم
تخم مرغ:۲عدد
عرق بهار نارنج: ۲قاشق غذاخوری
پودر هل:۱/۲قاشق چایخوری
زعفران غلیظ
پودر پسته:۱/۴پیمانه
مواد لازم برای تهیه شربت کیک بهار نارنج:
شکر:۱۵۰گرم
آب:۱/۲پیمانه
عرق بهارنارنج:۱/۲پیمانه
هل:۳_۴عدد
زعفران غلیظ
با این مقدارمواد هرچقدر شربت درست کردید به مقدار لازم از شربت استفاده کنید من تقریبا نصف شربت را استفاده کردم، استفاده از کل شربت باعث شل شدن بیش از حد کیک خواهد شد