اول دو قاشق گل پنیرک را داخل لیوان بریزید و روی آن آب سرد بریزید و بزارید 5 دقیقه بمونه تا رنگ بنفش زیبایی بسازه. سپس نصف این آب پنیرک را داخل لیوان بریزید و دو قاشق غذاخوری شکر اضافه کنید. در لیوان دیگری، نصف لیوان عرق بهارنارنج یا نسترن بریزید و با دو قاشق غذاخوری شکر شیرینش کنید.مقدار زیادی یخ روی آب پنیر شیرین شده بریزید و این عرق را روی آن بریزید. و در آخر نصف باقی مانده از آب پنیرک که شیرین نیست را به آرامی روی آنها بریزید و با چند قطره آبلیموی تازه اونو به رنگ ارغوانی تبدیل کنید.