دوشنبه، 08 اردیبهشت، 1404

دستور پخت والک پلو اصیل تهرانی با گوشت قلقلی

والک پلو یه غذای اصیل تهرانی
این غذا رو با مرغ، ماهی، گوشت و یا حتی فقط با تخم مرغ می خورند. امروز براتون مدلی که خودم درست می کنم رو آماده کردم.
مواد لازم (برای ۳-۲ نفر)
پلو: ۳۰۰ گرم برنج، ۱۵۰ گرم والک، ۱.۵ لیتر آب، ۱.۵ ق.غ نمک، کمی کنجد، روغن، ۳۰-۴۰ گرم کره
گوشت قلقلی: ۲۵۰ گرم گوشت چرخکرده، ۱ عدد پیاز متوسط رنده شده، ۱ عدد پیاز درشت خلالی، ۱ ق.چ سماق(اختیاری)، ۱/۴ ق.چ فلفل، ۱/۲ ق.چ نمک، ۱ ق.چ آرد، روغن، ۱-۲ ق.غ رب انار رقیق (یا ۲ ق.چ رب غلیظ را با دو ق.غ آب رقیق کنید)
۲-۳ عدد تخم مرغ، کره
ماست و خیار: ۴۰۰-۳۰۰ گرم ماست خامه ای، ۱۰۰ گرم خیار رنده شده، ۱.۵ ق.چ نعنا خشک، ۱/۴ ق.چ پودر آویشن، نمک و فلفل


1 هفته پیش

دسته‌بندی‌ها