به دلیل طعم کمی خنثی آن، تهیه آن با روغن آفتابگردان به غذاهای شما عمق می بخشد و عطر خالص جعفری را حفظ می کند. این به ویژه در تزئینات، سالاد، سوپ و تزئین بشقاب به طور گسترده استفاده می شود. در اینجا دستور پخت و نکات دقیق برای تهیه روغن جعفری آورده شده است:
مواد:
100 گرم جعفری تازه (در صورت امکان ارگانیک و برگ سبز تیره)
روغن آفتابگردان 200 میلی لیتر (فشار سرد ترجیح داده می شود، عطر جعفری را سرکوب نمی کند زیرا طعم خنثی دارد)
آب یخ (برای تکان دادن)
صافی خوب یا پارچه پنیر (برای صاف کردن)
ذخیره سازی و استفاده:
زمان نگهداری: روغن جعفری را می توان در ظرف در بسته در یخچال به مدت 1 هفته نگهداری کرد. می توانید آن را برای نگهداری طولانی تر فریز کنید.
زمینه های استفاده:
به عنوان سس در سالاد و پیش غذا
برای اهداف تزئینی در بشقاب های گوشت و ماهی
برای افزودن بصری و طعم به غذاهایی مانند سوپ و ریزوتو.
اضافه کردن آن به سس مایونز خانگی و سس های مبتنی بر ماست
نکات:
✅ بردن آن به آب یخ بسیار مهم است! اگر از این مرحله صرف نظر شود، رنگ روغن کمرنگ می شود.
✅ از مخلوط کن با سرعت بالا استفاده کنید. هرچه قوی تر باشد روغن معطر تر خواهد بود.
✅روغن را برای مدت طولانی گرم نکنید. اگر در حین کار مخلوط کن بیش از حد گرم شود، طراوت جعفری از بین می رود.
✅ اگر می خواهید عطر قوی تری داشته باشید، می توانید آن را با ریحان یا شوید ترکیب کنید.
روغن جعفری ساخته شده با این تکنیک، محصولی است که هم به دلیل بصری و هم طعم آن در آشپزخانه های حرفه ای استفاده می شود. از غذای خود لذت ببرید! ?