یکشنبه، 25 خرداد، 1404

طرز تهیه عدسی به سبک لبنانی / دستور پخت مداس عدس

طرز تهیه عدسی به سبک لبنانی

3 فنجان عدس سبز بزرگ را بشویید.
آن را در یک قابلمه بریزید و روی آن را با هفت فنجان آب بپوشانید.
حرارت را روشن کنید و هر از چند گاهی هم بزنید تا بجوشد.
حرارت را کم کنید و بگذارید بپزد تا عدس پخته شود و نشاسته آزاد شود.
یک فنجان آب لیموی طبیعی خالص اضافه کنید
یک سر متوسط ​​سیر ریز خرد شده اضافه کنید.
نمک به مزه

این غذا با سبزیجاتی مانند خیار، فلفل، گوجه فرنگی، تربچه، نعناع و انواع ترشی ها مانند خیارشور، خیارشور، شلغم ترشی، بادمجان، ترشی بادمجان و ... سرو می شود.

2 ماه پیش

دسته‌بندی‌ها