پنج‌شنبه، 09 مرداد، 1404

طرز تهیه چای ماسالا خامه ای با شیر و آب

چای ماسالا چای ادویه ای محبوب از شبه قاره هند است که به ویژه در کشورهایی مانند هند، پاکستان و کشورهای حاشیه خلیج فارس محبوبیت دارد. به خاطر طعم قوی و بافت خامه ای اش معروف است. در اینجا یک دستور اولیه وجود دارد:

مواد لازم دستور غذا:
شیر: 3 فنجان یا 600 میلی لیتر
آب: 1/2 فنجان
آن را به مدت 30 ثانیه بپوشانید
برگ چای : 3 قاشق چایخوری
هل: 3-4
دارچین: 1
زنجبیل خرد شده
آن را به مدت 30 ثانیه بپوشانید


3 ماه پیش

دسته‌بندی‌ها