دوشنبه، 08 اردیبهشت، 1404

طرز تهیه تهچین شاهرودی، غذای سنتی و خوشمزه

مواد لازم تهچین اسفناج :
برنج : 3 پیمانه
مرغ : چند تکه
اسفناج : 500 گرم
ادویه ها : زردچوبه ، فلفل سیاه ، نمک و گردغوره
پیاز : 1 عدد
طرز تهیه :
ابتدا پیاز را نگینی خرد کرده و تفت میدهیم تا سبک شود ، سپس مرغ را با ادویه تفت میدهیم . در ادامه اسفناج را کمی سرخ میکنیم و پیاز و مرغ را اضافه می کنیم و صبر می کنیم مرغ با آب اسفناج پخته شود .
برنج را آبکش میکنیم و زنده تر از همیشه بر میداریم . ته قابلمه روغن ریخته و لا یه لایه برنج و مرغ و اسفناج را می ریزیم. گرد غوره هم لای برنج میریزیم و در آخر کمی زعفران دم شده میریزیم و برنج را با حرارت ملایم حدود 40 دقیقه دم میگذاریم.


2 هفته پیش

دسته‌بندی‌ها