مواد لازم:
- پیاز: ۲ عدد
- برنج: ۳۰۰ گرم
- فلفل دلمه ای قرمز: ۱ عدد
- خامه پخت: ۲۰۰ گرم
- عصاره مرغ: ۲۰۰ میلی لیتر
- پای مرغ: ۶ عدد
- روغن گیاهی: ۲۰ میلی لیتر
- نمک: ۴ گرم
- فلفل سیاه: ۲ گرم
- پاپریکا شیرین: ۴ گرم
- پودر سیر: ۴ گرم
- موزارلا: ۲ عدد
- فلفل سیاه: ۱ گرم
- ریحان: ۱۰ گرم
### اضافی:
- گوجه فرنگی: ۳ عدد
- نمک: ۲ گرم
- روغن زیتون: ۱۰ میلی لیتر
- سس بالزامیک: ۱۰ گرم