دوشنبه، 08 اردیبهشت، 1404

کلوچه فومن عطر دلپذیر روزهای گذشته و طعمی از خاطرات خانه مادر بزرگها!

مواد لازم: 500 گرم آرد قنادی. 100 گرم روغن جامد. 40 گرم شکر. 115 گرم آب. 40 گرم کره. 6 گرم بکینگ پودر. نوک قاشق چایخوری نمک. نصف قاشق چایخوری وانیل. مواد لازم برای مغزی.120 گرم شکر. 50 گرم روغن جامد. 150 گرم آرد. 2 قاشق چایخوری پودر دارچین. 1 قاشق چایخوری پودر هل. نوک قاشق چایخوری جوزهندی. روغن مایع به مقدار لازم. مواد لازم برای رومال.1 عدد زرده تخم مرغ. 2 قاشق چایخوری شربت بار. کمی زعفران یا رنگ زرد. نوک قاشق چایخوری نمک. نصف قاشق چایخوری وانیل. دمای فر برقی 220 و فرگازی 230 درجه سانتی گراد مدت زمان پخت 15 الی 20 دقیقه. توضیحات کامل داخل ویدیو هست امیدوارم درست کنید ولذت ببرید. ممنون از همراهی شما ارادت

3 هفته پیش

دسته‌بندی‌ها