یکشنبه، 25 خرداد، 1404

طرز تهیه خورشت کنگر کرمانشاهی مجلسی مخصوص بهار با نکات خوشمزه شدن این غذای پرخاصیت

خورشت کنگرمعمولا با گوشت قرمز پخته میشود ، ولی با مرغ هم میتوان آن را درست کرد.
مواد لازم خورش کنگر :

  • گوشت : 300 گرم
  • کنگر : 300 گرم
  • جعفری : 150 گرم
  • نعنا : 50 گرم
  • پیاز : 1 عدد
  • لیمو عمانی : 4 عدد
  • رب گوجه فرنگی : 1 قاشق غذاخوری
  • نمک، فلفل و زردچوبه : به میزان لازم

2 ماه پیش

دسته‌بندی‌ها