طرز تهیه پنکیک اسفناج
نها سرشار از ویتامین ها، آهن و آنتی اکسیدان هایی هستند که سیستم ایمنی را تقویت کرده و انرژی را تامین می کنند. با اجتناب از آرد، این پنکیک ها به راحتی هضم می شوند، از کاهش وزن حمایت می کنند و احساس سنگینی به جا نمی گذارند.
این یک میان وعده صبحانه سالم و سریع است که فقط در 10 دقیقه آماده می شود و با بافت لطیف و طعم ملایم اسفناج شما را شگفت زده می کند. آنها را با پنیر، آووکادو ترکیب کنید و از خوردن آن لذت ببرید.
مواد تشکیل دهنده:
100 گرم اسفناج
200 میلی لیتر شیر
2 عدد تخم مرغ
150 گرم جو
100 میلی لیتر آب جوش
نمک
فلفل
مواد لازم برای ویدیوی جایزه:
آووکادو 1 عدد
برنج 150 گرم
200 میلی لیتر آب
1 عدد پیاز
1 حبه سیر
3 عدد قارچ
50 گرم اسفناج
نمک
فلفل
روغن زیتون
یک تکه لیمو