دوشنبه، 06 مرداد، 1404

غذایی خوشمزه و جدید : مرغ و قارچ با سس گراوی

مرغ با سس قارچ در بستری از پوره سیب‌زمینی به این سس ، سس گراوی نیز گفته می‌شود: gravy sause

? مواد لازم :


500 گرم ران مرغ بدون استخوان
1 قاشق مرباخوری نمک
1 قاشق مرباخوری پودر فلفل قرمز شیرین
1 قاشق مرباخوری فلفل چیلی (پول بیبر )
1 قاشق چایخوری پودر سیر
1 عدد پیاز
1 فلفل کاپیا (فلفل قرمز شیرین )
2 حبه سیر
1 قاشق غذاخوری کره
400 گرم قارچ

?️برای تهیه سس :

1 استکان چایخوری آب گوشت یا آب مرغ (110 میلی لیتر)
1 استکان چایخوری آب
2 قاشق غذاخوری سس سویا
1 قاشق غذاخوری نشاسته گندم

طرز تهیه :

قطعات مرع را با نمک ، پودر فلفل قرمز شیرین و پودر فلفل قرمز چیلی و پودر سیر مزه دار کرده و دو ساعت در یخچال بگذارید.

بعد یک تابه نچسب را روی حرارت گذاشته ، وقتی که کاملا داغ شد قطعات مرغ را در آن بچینید و درب تابه را بسته ، بگذارید دو طرف مرغها کاملا سرخ و خوشرنگ شود .

مرغها را از تابه خارج کرده و در همان تابه کره و پیاز و سر و فلفل کاپیا ریز شده را تفت دهید.

وقتی سبزیجات کمی نرم شدند قارچها را اضافه کنید و درب تابه را ببندید تا قارچها آب خود را آزاد کرده و سپس آب آنها کشیده شود .

سس را آماده کنید :
آب مرغ یا گوشت را با آب و سس سویا و نشاسته در کاسه ای مخلوط کنید.
اگر آب مرغ یا گوشت در دسترس ندارید ، می‌توانید از آب معمولی استفاده کنید .
مخلوط را روی مواد داخل تابه بریزید و بگذارید کمی بجوشد و قوام یابد .
بعد مرغها را روی آنها بچینید و بگذارید ۵ تا ۶ دقیقه با هم بپزند .

این غدای نفیس آماده است .آنرا بعنوان یک غذای اصلی برای خانواده خود یا مهمانانتان می توانید در نظر بگیرید.

برای سرو ، من روی پوره سیب زمینی که از قبل آماده کرده بودم ، مرغ و سس آنرا را ریختم .

این غذا در کنار خوشمزگی، ظاهری شیک و مدرن نیز دارد .

حتما امتحان کنید .

نوش جان

4 ماه پیش

دسته‌بندی‌ها