شنبه، 24 خرداد، 1404

دستور تهیه سوپ مرغ یک سوپ شفا بخش و خوشمزه و آسان !

مقاومت بدنتان را در برابر بیماری ها افزایش می دهد، و تهیه آن بسیار آسان است .

برای : 4-6 نفر
زمان آماده سازی: 10 دقیقه
زمان پخت : 25 دقیقه

?️ مواد لازم :

2 ران مرغ
1.5 لیتر آب
نمک

1.5 قاشق غذاخوری آرد
زرده تخم مرغ 1 عدد
آب نصف لیموترش

آماده کردن :

1. ران مرغ را در قابلمه بریزید و آب اضافه کنید و بجوشانید.

2. ران های آب پز شده و پخته را ا بیرون بیاورید و بعد از سرد شدن ریز ریز کنید.

3. اب مرغ را از صافی رد کنید و گوشت مرغ ریز شده و نمک را به داخل آب مرغ اضافه کنید .

4. در حالی که سوپ در حال جوشیدن است ، سس را در کاسه ای آماده می کنیم.

5. برای این کار، آرد، زرده تخم مرغ و آب لیمو را در ظرفی با همزن دستی هم می زنیم تا به غلظت یکدستی برسد.و یکنواخت شود .

6. چند قاشق از آب سوپ در حال جوش را به کاسه اضافه کنید و آن را هم بزنید .

7. چاشنی را که آماده کرده بودیم کم کم به سوپ اضافه می کنیم. مدام هم میزنیم تا سوپمون دلمه نشود .

بعد از 10-8 دقیقه دیگر سوپ مرغ ما آماده سرو است. در صورت تمایل می توانید با پاشیدن فلفل سیاه روی آن ، آنرا سرو کنید .

در صورت تمایل می‌توانید از جعفری خورد شده و رشته نیز در این سوپ استفاده کنید.

نوش جان

3 ماه پیش

دسته‌بندی‌ها