سه‌شنبه، 09 اردیبهشت، 1404

پاستا فتوچینی آلفردو یکی از طعم های منحصر به فرد در بین غذاهای ایتالیایی!

تهیه فتوچینی آلفردو با ترکیب خوشمزه مرغ، قارچ و خامه ، بسیار ساده تر از آن چیزی است که فکر می کنید.
هنگامی که fettuccini alfredo، را یکبار در خانه امتحان کنید، دیگر هرگز آن را از بیرون سفارش نخواهید داد و از لحاظ اقتصادی نیز صرفه جویی مناسبی خواهد بود .

مواد لازم :

1 بسته پاستا فتوچینی
2 قاشق غذاخوری کره
2 قاشق غذاخوری روغن زیتون
200 گرم قارچ
سینه مرغ 300 گرم
3 حبه سیر
1 لیوان خامه
1/4 دسته ریحان
1/2 لیوان پنیر پارمزان رنده شده
1/2 قاشق چایخوری فلفل سیاه تازه آسیاب شده
1 قاشق چایخوری نمک

طرز تهیه :

کره و روغن زیتون را در تابه بریزید و قارچ های برش خورده را اضافه کرده با حرارت بالا تفت دهید .
سینه مرغ را که به روش ژولین برش داده شده ، به قارچ اضافه کرده و به تفت دادن ادامه دهید .

سه حبه سیر له شده و نمک و فلفل را هم اضافه کنید .
سپس یک لیوان خامه ومقداری از پنیر پارمزان و ریحان را به مواد قبلی اضافه کنید و با حرارت ملایم بپزید .

پاستای فتوچینی را در آب در حال جوش با مقداری نمک بریزید و حدود هشت دقیقه بپزید.
سپس آنرا در آبکش ریخته و بدون اینکه رویش آب بریزید، به مواد درحال پخت اضافه کنید و بگذارید ۵ دقیقه با هم بپزند و در آخر پنیر پیتزا و ریحان را بیفزایید.
پاستای شما آماده سرو است .

نوش جان

2 ماه پیش

دسته‌بندی‌ها