سه‌شنبه، 07 مرداد، 1404

دستور پخت بال مرغ‌ های رستورانی در خانه

با این دستور پخت بی‌ نظیر، طعم واقعی بال مرغ را تجربه کنید! ترکیبی شگفت‌ انگیز از عسل، خردل، سس سویا و ادویه‌ های معطر، بال‌ هایی ترد و آبدار خلق می‌کند که هر کسی را مجذوب خود خواهد کرد. این دستور پخت آسان، شما را به یک آشپز حرفه‌ای تبدیل می‌کند!

مواد لازم:

  • بال مرغ: 2 کیلوگرم
  • جوش شیرین: 80 گرم
  • آب: 1 لیتر
  • کره: 40 گرم
  • عسل: 70 گرم
  • خردل: 30 گرم
  • سس کچاپ: 50 گرم
  • سس سویا: 70 میلی لیتر
  • نوشابه کوکا کولا: 150 میلی لیتر
  • پونه کوهی: 4 گرم
  • سس کچاپ: 30 گرم
  • سس فلفل تند: 25 گرم
  • خردل: 25 گرم
  • پاپریکا شیرین: 5 گرم
  • پودر سیر: 5 گرم
  • فلفل سیاه: 3 گرم

5 ماه پیش

دسته‌بندی‌ها