نان پاپاروتی و روش تهیه
اگر به دنبال یک نان خوشمزه و ترد هستید که طعم و عطرش شما را مجذوب خود کند، نان پاپاروتی بهترین انتخاب برای شماست. این نان با بافت نرم و کرهای خود، هر سلیقهای را راضی میکند و میتوانید آن را به عنوان یک میانوعده یا صبحانه دلچسب سرو کنید. در این مقاله، شما را با طرز تهیه نان پاپاروتی و نکات مهم برای داشتن یک نتیجه عالی آشنا خواهیم کرد. بیایید با هم به دنیای خوشمزهی نان پاپاروتی سفر کنیم!
مواد لازم برای تهیه نان پاپاروتی
مواد لازم برای خمیر نان
- آرد نان یا آرد گندم: 300 گرم
- شیر ولرم: 115 گرم
- تخممرغ: 1 عدد
- خمیر مایه فوری: 5 گرم
- شکر: 40 گرم
- روغن مایع: 25 گرم
- نمک: 1/4 قاشق چایخوری
مواد لازم برای روکش قهوه
- آرد کیک یا آرد گندم: 70 گرم
- کره نرم شده: 60 گرم
- پودر شکر قهوهای: 40 گرم
- تخممرغ: 1 عدد
- پودر قهوه فوری یا نسکافه: 1 قاشق غذاخوری
مواد لازم برای داخل نان
- شکلات صبحانه یا کرمفیل
طرز تهیه نان پاپاروتی
تهیه خمیر نان: ابتدا شیر ولرم، شکر و خمیر مایه را مخلوط کرده و 5 دقیقه صبر کنید تا خمیر مایه فعال شود. سپس تخممرغ، روغن مایع و نمک را اضافه کرده و هم بزنید. آرد را کم کم اضافه کنید و ورز دهید تا خمیر نرم و لطیفی به دست آید. خمیر را در ظرفی چرب شده قرار دهید، روی آن را بپوشانید و به مدت 1 ساعت در جای گرم استراحت دهید تا حجم آن دو برابر شود.
تهیه روکش قهوه: کره نرم شده، شکر قهوهای و پودر قهوه را با همزن برقی بزنید تا کرمی و یکدست شود. سپس تخممرغ را اضافه کرده و مجدداً هم بزنید. در نهایت آرد را اضافه کرده و مخلوط کنید تا خمیر روکش آماده شود.
شکل دادن نان: پس از استراحت خمیر، آن را به 8-10 قسمت مساوی تقسیم کنید. هر قسمت را به شکل توپ درآورید و داخل آن را با شکلات صبحانه یا کرمفیل پر کنید. سپس توپها را در سینی فر که با کاغذ روغنی پوشانده شده است، با فاصله قرار دهید.
پوشاندن نان: خمیر روکش قهوه را در قیف بریزید و به صورت دورانی روی هر توپ خمیر بریزید.
پخت نان: سینی فر را در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت 20-25 دقیقه قرار دهید تا نانها طلایی و پخته شوند.
سرو: نانهای پاپاروتی را پس از خنک شدن جزئی، سرو کنید.
نکات مهم جهت تهیه نان پاپاروتی
برای طعم بهتر، میتوانید از کره حیوانی به جای کره گیاهی استفاده کنید.
میتوانید به جای شکلات صبحانه یا کرمفیل، از مواد دیگری مانند مارمالاد یا مربا برای پر کردن داخل نان استفاده کنید.
برای داشتن روکش تردتر، میتوانید مقدار >>شکر قهوهای را کمی افزایش دهید.
در صورت تمایل، میتوانید به خمیر روکش قهوه، کمی پودر کاکائو یا دارچین نیز اضافه کنید.
امیدوارم از تهیه و نوش جان کردن این نان خوشمزه لذت ببرید!