دوشنبه، 08 اردیبهشت، 1404

قاتق گوشت کرمانی اصیل و خوشمزه / آموزش قاتق گوشت کرمانی

آموزش درست کردن قاتق گوشت کرمانی اصیل بسیار خوشمزه، چگونه قاتق گوشت کرمانی را به شکل اصیل درست کنیم تا مزه اصیل آن را بدهد.

اگر دوست دارید یک غذای اصیل را امتحان کنید به شما قاتق گوشت کرمانی را پیشنهاد می دهیم، مراحل تهیه این غذای خوشمزه در ویدیو زیر آورده شده است.

بیشتر بخوانید:

مواد لازم :

  • نخود نیم کوب شده 1 لیوان
  • گوشت چرخ کرده 250 گرم
  • سیب زمینی متوسط 2 عدد
  • تخم شوید سابیده شده 1 قاشق غذا خوری
  • رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری
  • نمک یک قاشق چایخوری
  • زردچوبه 1 قاشق چایخوری
  • فلفل سیاه 1 قاشق چایخوری
  • آبلیمو یا آب نارنج 2 قاشق غذا خوری
  • روغن حیوانی 2 قاشق غذاخوری
  • آب 3 لیوان

2 ماه پیش

دسته‌بندی‌ها