سه‌شنبه، 09 اردیبهشت، 1404

بهترین دستورالعمل شیرینی پادرازی قزوین!

مواد لازم.125 گرم آرد قنادی. 125 گرم آرد برنج. 125 گرم آرد نخود. 75 گرم پودر شکر. 200 گرم روغن صاف قنادی یا ترکیب کره و روغن صاف. 25 گرم عسل. 25 گرم خامه صبحانه. 25 گرم شیر. 1 عدد زرده تخم مرغ. نصف قاشق چایخوری زنجبیل. 1 قاشق چایخوری زعفران غلیظ. مواد لازم برای رومال. 1 عدد زرده تخم مرغ. 2 قاشق چایخوری پودر قند. 1 قاشق چایخوری عسل. 2 قاشق چایخوری زعفران غلیظ. اینس نمک. استراحت خمیر 1 ساعت. دمای قربرقی 160 و فرگازی 170 درجه سانتی گراد. مدت زمان پخت 15 دقیقه. توضیحات کامل داخل ویدیو هست امیدوارم درست کنید ولذت ببرید. ممنون از همراهی شما ارادت

منبع: fastcookk


2 ماه پیش

دسته‌بندی‌ها