مواد لازم
100 گرم مارگارین یا کره
1 لیتر شیر
4 قاشق غذاخوری آرد پر
1 لیوان شکر
1 بسته وانیل
1 لیوان گردوی خرد شده
زرده تخم مرغ 1 عدد
آماده سازی؛
1. در یک قابلمه مناسب زرده تخم مرغ و 1 لیوان شکر را با همزن بزنید.
2. شیر را اضافه می کنیم و حرارت می دهیم تا شکر حل شود.
3. در قابلمه ای جداگانه 100 گرم کره و 4 قاشق غذاخوری آرد را تفت می دهیم.
4. مخلوط شیر و شکر داغ شده را اضافه کنید و تفت دهید تا به قوام پودینگ برسد و از روی شعله برمی داریم .
5. در آخر 1 بسته وانیل را اضافه می کنیم .
با هم زدن به مدت 5-10 دقیقه پودینگ را خنک می کنیم.
6. پودینگ را داخل ظرف موردنظر که خیس کرده ایم بریزیم.
7. گردوی خرد شده را روی آن بپاشیم.
8. بعد از 2 الی 3 ساعت نگهداری در یخچال می توانید آن را با برش دادن سرو کنید.
نوش جان