دوشنبه، 08 اردیبهشت، 1404

روش جدید برشته کردن بادام زمینی با سیر و ادویه / طعمی بی‌ نظیر!

آیا تا به حال بادام زمینی برشته‌ای را امتحان کرده‌اید که هم ترد باشد و هم عطر و طعمی فوق‌العاده داشته باشد؟ در این ویدیو، روشی جدید برای برشته کردن بادام زمینی را معرفی می‌کنیم که در آن از ترکیب سیر، نمک و ادویه‌های خاص استفاده می‌شود. این روش نه‌تنها طعم بادام زمینی را بهبود می‌بخشد، بلکه باعث برشته شدن یکنواخت و جلوگیری از سوختگی آن می‌شود. با رعایت چند نکته ساده، می‌توانید یک میان‌وعده سالم، مقوی و فوق‌العاده خوشمزه در خانه تهیه کنید. امتحان کنید و از طعم جدید لذت ببرید!


2 ماه پیش

دسته‌بندی‌ها