به گزارش خبرگزاری برنا از قزوین؛ چهارمین جلسه شورای آموزش و پرورش روز پنجشنبه با حضور حمیدرضا خان محمدی معاون وزیر آموزش و پرورش و رئیس سازمان نوسازیف توسعه وتجهیز مدارس کشور، محمد نوذری استاندار، اصغری مدیرکل آموزش و پرورش استان،
سردار آبنوش و فاطمه محمدبیگی نمایندگان قزوین در مجلس شورای اسلامی، روسای نواحی آموزش و پرورش، پور عباسی مدیرکل نوسازی استان در استانداری برگزار شد.
حمیدرضا خان محمدی در این نشست اظهارداشت: ارزیابی میدانی از عملکرد فرایندی در مسیر توسعه عدالت آموزشی در همه استانها صورت می گیرد و در این میان نقش استانداران اهمیت زیادی دارد و خوشحالیم که در قزوین شخص استاندار در همه جلسات مرتبط حضور دارند و کار را مدیریت می کنند.
وی افزود: از پیگیری نمایندگان مجلس و مشارکت و همکاری ارزشمند خیرین هم سپاسگزاریم که همراهی کردند تا کارها شتاب گیرد.
معاون وزیر یادآورشد: در زمینه اعتبارات شاید سازمان نوسازی وضعیت خوبی نداشت و بویژه در برنامه ششم شاهد کاهش و ضعیف شدن منابع مالی بود اما امسال کمک شد تا عقب ماندگی ها جبران شود.
این مدیر بیان کرد: بر اساس شاخص هایی که مقطعی بود قزوین هم دچار چالش هایی شد اما از این پس شاخص ها بر اساس ارزیابی منطقه ای خواهد بود و سرانه ها بر اساس وضعیت مدارس و دانش آموز تعیین می شود.
خان محمدی افزود: بر اساس برنامه میزان سرانه آموزشی بایستی به 8.39 برسد که در کشور هم اینک 6.1 و در استان قزوین 5.5 است که تا وضعیت استاندارد 6 دهم فاصله داریم که باید جبران شود.
وی اظهارداشت: رئیس جمهور اولویت اصلی خود را موضوع آموزش و پرورش اعلام کرده اند و امروز از مسائل حقوق و معوقات عبور کرده ایم و کیفیت بخشی به تحصیل و توسعه عدالت در صدر کارهاست.
رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس اظهارداشت: مهمترین رویکرد رئیس جمهور« مشارکت مردم» در توسعه فضاهای آموزشی است و قرار نیست همه کارهاذ توسط خیرین صورت گیرد.
معاون وزیر آموزش و پرورش گفت: مشارکت خیرین در گذشته حدود 7 هزار و 700 میلیارد تومان بود که با تاکید و پیگیری رئیس جمهور این میزان بیش از 11 همت افزایش یافته و امروز به 18 هزار میلیارد تومان رسیده که این همدلی و همکاری و دورهم جمع شدن نقطه اوج نهضت عدالت آموزشی است.
وی بیان کرد: نگاه ما در کنار توسعه عدالت محوری فضاهای آموزشی، توجه به کیفیت آموزشی، معلم خوب، تجهیزات و فضای استاندارد و تربیت مناسب است و همه باید کمک کنیم تا مشارکت مردم بیشتر شود.
اجرای 147 پروژه در نهضت عدالت آموزشی قزوین
خان محمدی اضافه کرد: در قزوین 147 پروژه تعریف شده تا هم سرانه ها به استاندارد برسد و هم تراکم کلاس های ترکیبی حل شده و کلاس های کانکسی حذف شود، 53 مدرسه نیمه تمام تکمیل شده، 26 مدرسه تخریبی هم نوسازی شود.
وی بیان کرد: در اجرای طرح نهضت توسعه عدالت آموزشی بیش از 185 هزار مترمربع زیربنای آموزشی اضافه خواهد شد و نیازها برطرف می شود.
رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور یادآورشد: 46 پروژه در قزوین هنوز بلاتکلیف است اما در ارزیابی میدانی و عملکردی استان قزوین وضعیت امیدآفرین و مطلوبی دارد.
خان محمدی اضافه کرد: در حوزه پروژه های نهضت ملی مسکن بایستی تا 50 درصد هزینه ساخت مدرسه را راه و شهرسازی و مابقی را خیرین انجام دهند و استفاده از ظرفیت بند«خ» ماده بیست هم در استان خوبس ات و باید تقویت شود.
قزوین در مولدسازی پیشگام است
وی بیان کرد: استان قزوین در مولدسازی پیشگام است و شما می توانید از این ظرفیت نیز برای ساخت مدارس جدید استفاده کنید و سهم این منطقه را نیز از طرح های مجتمع سازی مشخص کرده و یک مجتمع بنام شهید حاجی زاده نامگذاری شود.
معاون وزیر آموزش و پرورش بیان کرد: اجرای مجتمع سازی های بزرگ مقیاس ، تکمیل طرح های نیمه تمام بیش از 96 هزار میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد در حالی که اعتبارات دولتی برای این کار حدود 20 همت است وحتما بایستی مردم پای کار بیایند تا فعالیتها شتاب گیرد.
وی اضافه کرد: طرح های نیمه تمام تا پایان مهرماه بایستی آماده استفاده شود و در هر منطقه نیز یک پژوهش سرای شاخص و مدرن ساخته شود تا دانش آموزان با علم روز آشنا شوند.
اعتبارات نوسازی مدارس تخریبی را دوبرابر می کنیم
خان محمدی در ادامه گفت: اعتبارات نوسازی مدارس تخریبی را از 80 میلیارد تومان به 160 میلیارد تومان افزایش داده و دو برابر کرده ایم و اعتبار تکمیل طرح های نیمه تمام هم دو برابر شده است و در تجهیز دانشگاه فرهنگیان هم کمک خواهیم کرد.
وی در خصوص تکمیل اردوگاه یانس آباد قزوین هم اظهارداشت: در خصوص اردوگاهها تجربه خوبی نداریم چون بدون مطالعه بوده و نیمه های کار متوقف می شده اما در خصوص اردوگاه قزوین با گزارشی که داده شده به نظر می رسد یک مطالعه دقیق صورت گیرد تا بتوانیم از مسیر ماده 23 به آن کمک کنیم.
معاون وزیر آموزش و پرورش یادآورشد: برای تکمیل اردوگاه یانس آباد قزوین آمادگی داریم تا 50 درصد هزینه ها را تامین کنیم و هر میزان از اعتبارات استانی اختصاص داده شد ما هم به همان میزان کمک می کنیم.
خان محمدی افزود: آمادگی داریم 50 تا 70 نفر از خیرین بویژه خیرین بخش صنعت را در یک جلسه با حضور رئیس جمهور مراسم امضای تفاهم نامه را در تهران امضا کنیم تا انگیزه خیرین بیشتر شود.
انتهای پیام