به گزارش خبرگزاری برنا از قزوین؛ همزمان با عید سعید غدیر خم، بزرگترین آشپزخانه اطعام علوی با ۱۱۰ دیگ و توزیع ۴۰ هزار طعام گرم علوی، در امامزاده حسین(ع) قزوین برپا شد.
در این مراسم که حجت الاسلام عادل معاون فرهنگی و اجتماعی سازمان اوقاف و امور خیریه کشور، حجت الاسلام مجیدی مدیرکل اوقاف و امور خیریه کشور و کریمی مدیر اوقاف شهرستان قزوین و میثم فرمانی مدیر مجموعه امامزاذده حسین (ع) نیز حضور داشتند طبخ و توزیغ غذای گرم میان زائران آغاز شد.
حجت الاسلام کریمی مدیر اوقاف شهرستان قزوین در جمع خبرنگاران اظهارداشت: یکی از سنتها و توصیه ها در عید غدیر اطعام مومن است که ما با کمک هیئت امنای بقاع متبرکه این کار را عملیاتی کردیم.
وی بیان کرد: خیرین وارد کار شدند و هر خانواده یک موکب را اجرایی کرده و امکانات در بقاع متبرکه مستقر شدند تا طرح اطعام اجذرایی شود.
کریمی یادآورشد: در استان قزوین در عید سعید غدیر خم در بیش از ۱۰۰ بقعه برنامه های فرهنگی و سخنرانی تبیینی اجرا می شود و در شهرستانهای مختلف نیز از یک دیگ تا ۱۴۰ دیگ در روز عید غدیر برای اطعام برنامه ریزی شده است.
مدیر اوقاف شهرستان قزوین یادآورشد: با تاکید ایات و روایات موضوع اطعام یک مومن در روز عید غدیر ثواب فراوانی دارد و ما هم در قزوین از ساعات اولیه صبح امروز شنبه با پذیرایی صبحانه و ناهار و شام طرح اطعام را اجرا کرده ایم.
وی بیان کرد: برای مناطق کم برخوردار هم ایستگاههای سیار اطعام غذای نذری پیش بینی شده است.
در ادامه این نشست میثم فرمانی مدیر امامزاده حسین(ع) قزوین گفت: به برکت امامزاده ها در قرارگاه دوازدهم و سیاستهای اوقاف کارهای خوبی صورت گرفته و در راستای سیاستهای سازمان اقدامات موثری را عملیاتی کرده ایم.
وی افزود: در موضوع عید غدیر یک حماسه رقم خورده و به همت مردم خواستیم یک حرکت فرهنگی شکل بگیرد که در کنار اطعام علوی، موضوع دیدار سادات نیز مورد توجه قرار گرفت تا یک آیین فرهنگی و دینی را پایه گذاری کنیم که با استقبال مردم روبرو شدیم.
فرمانی یادآورشد: ۱۱۰ دیگ عدس پلو و ۴۰ هزار پرس غذای قرمه سبزی و قیمه نثار در روز غدیر خم در حال توزیع است.
وی اظهارداشت: همه هزینه های اطعام نذری از سوی مردم تامین شده و خیرین زیادی در این امر مشارکت کردند برای نمونه یک نفر ۲۰۰ کیلوگرم گوشت و یک بانو فقط ۱۵۰ گرم حبوبات اهدا کرد و اسوی برخی نهادها و موسسات هم مقادیری برنج اهدا شد که برای ما بسیار ارزشمند بود.
این مدیر گفت: در بقعه امامزاده حسین بیش از ۱۲ هزار پرس صبحانه حضرتی شامل آش امام، خوراک عدس، لوبیا توزیع شد و دو غرفه هم در میدان سپه برپا کردیم که تاکنون بیش از ۷ هزار پرس غذای گرم در میان مردم در این غرفه ها توزیع شده است.
فرمانی اظهارداشت: همچنین ۱۲۰۰ پرس غذا برای یک منطقه و در یک محله دیگر هم ۱۵۰۰ پرس غذای گرم توزیع می شود و برای بیماران لاعلاج و اوتیسم هم این نذری توزیع شده و همه از اطعام علوی برخوردار شدند.
وی گفت: برای پخت غذای نذری با برپایی ۱۵۰ دیگ و ۱۵۰ اجاق و آشپزخانه پیش بینی شده و بیش از ۳.۵ تا چهارمیلیارد تومان هزینه کامل این اطعام از سوی مردم اهدا شده است.
انتهای پیام