به گزارش برنا از مرکزی ، دکتر محمد فتاحی در جمع خبرنگاران در اراک افزود: بازرسی بهداشتی دامهای قربانی در راستای حفظ سلامت مصرف کنندگان گوشت این دامها و تامین بهداشت عمومی توسط 36 اکیپ ثابت و سیار و 63 نفر بازرس بهداشتی گوشت و ناظر شرعی انجام شد.
وی ادامه داد: این گروهها از ساعت 6 صبح تا 14 روز عید قربان با استقرار در مکانهای از پیش تعیین شده شامل ادارات دامپزشکی شهرستانها، کشتارگاههای دام، میادین دام، موسسه معلولین و سالمندان، اداره بهزیستی، کمیته امداد همشهریان را در انتخاب دام سالم و نظارت بر کشتار و بازرسی بهداشتی گوشت یاری کردند.
مدیرکل دامپزشکی استان مرکزی خاطرنشان کرد: 418 لاشه دام در مکان های از قبل تعیین شده، کشتار و لاشه این دامها توسط این گروهها بازرسی، تعداد 17 لاشه اصلاح و تعداد 91 عدد کبد، ریه و کلیه ضبط و اصلاح و از چرخه مصرف انسانی خارج شد.
فتاحی خاطرنشان کرد: شهروندان در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی درخصوص فرآورده های خام دامی میتوانند مراتب را با شماره تلفن ۱۵۱۲ سامانه پاسخگویی به شکایات مردمی اطلاع داده تا برخورد قانونی انجام شود.
