به گزارش خبرنگار برنا از اهواز، کاووس کریمی، سرپرست مرکز بهداشت غرب اهواز از پلمب ۱۲ مرکز تهیه و توزیع مواد غذایی از جمله رستوران، فستفود، نانوایی، کافه، سوپرمارکت، فروشگاه مواد غذایی و واحد آب شیرینکن در محدوده تحت پوشش این مرکز خبر داد.
او گفت: شناسایی و پلمب این مراکز به دلیل عدم رعایت موازین بهداشتی، با همکاری اداره نظارت بر اماکن عمومی فرماندهی انتظامی استان خوزستان انجام شد.
سرپرست مرکز بهداشت غرب اهواز ضمن اشاره به ماده ۱۳ قانون مواد خوردنی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی، تاکید کرد: مدیران و متصدیان مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی، ملزم به رعایت نکات بهداشتی طبق آییننامههای موجود هستند.
کریمی در پایان اضافه کرد: مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی از نظر بهداشت فردی، بهداشت ابزار کار، بهداشت ساختمان و بهداشت مواد غذایی مورد بررسی و نظارت قرار میگیرند و در صورت بیتوجهی به توصیههای بازرسان بهداشتی و آییننامههای مربوطه، پس از آموزش و صدور اخطاریه، چنانچه عدم رعایت موازین بهداشتی ادامه یابد، مراکز پلمب خواهند شد.
انتهای پیام/