چهارشنبه، 31 اردیبهشت، 1404

16 شهر و 202 روستا در استان قزوین تنش آبی دارند

به گزارش خبرگزاری برنا از قزوین؛ مدیران عامل صنعت آب و برق استان روز سه شنبه در نشست خبری ضمن ارائه گزارشی از وضعیت اقدامات انجام شده در خصوص چالش ها و مشکلات نیز پاسخگوی سوالات خبرنگاران بودند.

در این نشست خبری داراب بیرنوندی رئیس شورای هماهنگی مدیران صنعت آب و برق استان و مدیرعامل آبفا، منصور ستوده مدیرعامل شرکت آب منطقه ای قزوین، یوسف اینانلو مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان، ابوالفضل موتابها مدیرعامل شرکت مدیریت تولید برق شهید رجایی، معصومی معاون طرح و توسعه و سرپرست معاونت برنامه ریزی شرکت برق منطقه ای زنجان، حضور داشتند و برنامه های آتی خود را ارائه کردند.

داراب بیرنوندی مدیرعامل شرکت آبفا گفت: سال گذشته گرم ترین ایام را سپری کردیم و امسال پیش بینی می شود با افزایش دو درجه گرما شاهد دما بالای ۳۵ درجه هم باشیم که این روند موجب می شود حدود ۱۰ درصد مصرف آب بیشتر شود.

وی اضافه کرد: در استان قزوین ۵۸۵ هزار مشترک آب شرب داریم و بالا رفتن دما و گرم شدن موجب افزایش میزان مصرف شده که گویی حدود ۴۰۰ هزار نفر مشترک ما در استان بیشتر می شود.

بیرنوندی یادآورشد: دو طرح کلان سد بالاخانلو و انتقال آب از سد طالقان برای رفع مشکلات آبی تعریف شده که آبرسانی از سد طالقان از کارهای بزرگی است که با حمایت استاندار و پیگیری مدیران استانی امیدواریم بسرعت به نتیجه برسد.

وی بیان کرد: در توسعه شیکه توزیع و اصلاح شبکه انتقال ۲۴۶ کیلومتر کار انجام شد و ۱۸ مخزن با حجم ۴۵۶۰ مترمکعب احداث و ۴۷ حلقه چاه جدید وارد مدار شد و در بخش فاضلاب هم دو پروژه تصفیه خانه شهر آبگرم در دست اجراست و تصفیه خانه شهر آبیک با ۱۰ هزار و ۳۰۰ مترمکعب در حال رفع مشکلات حقوقی است که بزودی تحویل شده و فاز فاضلاب خام وارد مدار شده است.

مدیرعامل آبفای استان قزوین تصریح کرد: تصفیه خانه شریفیه از طریق فاینانس و اعتبارات دولتی بسرعت اجرا می شود و در دو سال اخیر با ایجاد تاسیسات شبکه فاضلاب برای رفع تنش آبی از انتهای شهریور ماه برنامه ریزی کردیم و ۲۶ جلسه تتش آبی برگزار شده است.

وی گفت: پیش بینی ما کمبود ۱.۵۱ لیتر بر ثانیه بود که در بخش شهری قرار شد ۳۲ حلقه چاه حفر شود که تاکنون ۲۴ حلقه احداث شده و ۱۵ کیلومتر خط انتقال هم اجرا کردیم و در بخش روستایی نیز ۳۰ حلفه چاه حفر شده که در مجموع توانستیم تعداد ۵۴ حلقه چاه شهری و روستایی حفر کنیم که رفع چالش ها نیازمند حفر ۲۰۰ حلقه چاه دیگر است.

مدیرعامل شرکت آبفا یادآورشد: شناسایی و جمع آوری انشعابات غیر مجاز و اصلاح الگوی مصرف از دیگر مسائل مهمی است که با الگویی که تعریف شده حدود ۱۱ هزار لیتر در هر ماه برای یک خانوار پیش بینی شده است.

وی گفت: بر اساس ارزیابی انجام شده تا پایان سال گذشته حدود ۱۳ درصد مشترکین آب شرب استان را افراد خوش مصرف شامل می شدند و ۵۷ درصد نیز تا دو برابر الگو مصرف می کنند که باید این افراد نیز مصرف را کاهش داده و به الگو نزدیک شوند.

بیرنوندی بیان کرد: مشترکین بد مصرف حدود ۳۰ درصد هستند که ۲۲ هزار لیتر مصرف دارند که باید با فرهنگ سازی و تذکر و افزایش نرخ تعرفه آنها را مجاب کنیم مصرف خود را کنترل کنند.

رئیس شورای هماهنگی مدیران صنعت آب و برق استان قزوین تصریح کرد: در حال حاضر شهرهای محمدیه، مهرگان، قزوین، تاکستان، بویین زهرا و آوج در تامین اب مشکل دارند که توانستیم آنها به شرایط نرمال برسانیم و در حال حفر چاههای مختلف هستیم تا آبرسانی انجام شود و مشکلات کاهش یابد.

راه اندازی سامانه مدیریت ارتباط با مشترکین (CRM) در شرکت آبفا

وی از راه اندازی سامانه مدیریت ارتباط با مشترکین (CRM) در شرکت آب و فاضلاب استان قزوین همخبرداد و اظهارداشت: در حال حاضر ۲۲ نوع خدمت شناسه دار و دو خدمت برای اعلام شکایت و پیشنهاد در شرکت آبفا ارائه می شود که در راستای کاهش مراجعات حضوری مردم به ادارات و کم کردن هزینه های آنها از دو سال گذشته طرحی پیشنهاد و اجرایی شد که به صورت آزمایشی مراحل رفع ایرادات و نواقص احتمالی را سپری کرده است.

این مدیر بیان کرد: دولت الکترونیک در راستای شفاف سازی و تسریع در امور مردم عملیاتی شده و ما هم در شرکت آبفا با اتکا به مهندسان و کارشناسان داخلی بدنبال این بودیم تا بر اساس نوع خدماتی که در این شرکت ارائه می کنیم نیازهای مردم را پاسخ دهیم و با بومی سازی نرم افزاری توانستیم خدمات غیر حضوری را گسترش دهیم.

بیرنوندی اضافه کرد: باید مردم بتوانند از مبادی مختلف خدمات بگیرند و پل ارتباطی دو طرفه باشد تا کارها با راهنمایی ما بسرعت و به سهولت انجام شود.

وی یادآورشد: در عرصه خدمات غیر حضوری مواردی چون شفافیت و ایجاد اتاق شیشه ای، بهره گیری از روشهای نوین و الکترونیک مورد توجه است و باید با سرعت مناسب جلو برویم تا رضایت مشترکین جلب شود.

خدمات غیر حضوری شرکت آبفا گامی در مسیر جلب رضایتمندی مردم

این مسئول گفت: درگاه های ورودی ثبت درخواست شامل دفاتر پیشخوان، اپلیکیشن اندروید یار آب، پایگاه اینرنتی،شرکت پورتال آبفا، سامانه تلفنی ۱۲۲ ، نرم افزازجامع مشترکین است.

وی بیان کرد: امروز مردم برای دریافت ۲۲ خدمت در شرکت آبفا باید در ادارات حضور پیدا کنند و پاسخ بگیرند و شاید مشکلاتی در کار ایجاد شود و خطایی هم صورت گیرد اما با غیر حضوری شدن خدمات هم ضریب خطا و انحراف به حداقل و صفر رسیده و هم کار مردم با کمترین هزینه و در کمترین زمان صورت می گیرد.

بیرنوندی بیان کرد: در جامعه افراد مختلفی داریم که برخی امکان انجام کارهای الکترونیکی را ندارند که این افراد از طریق پیشخوانها می توانند این خدمات را بگیرند و خود پورتال شر‌کت هم یک درگاه است و یک ظرفیت دیگر اپلیکیشن «یارآب» و بخشی سامانه تلفنی ۱۲۲ است.

این مدیر افزود: در سامانه ۱۲۲ که بومی سازی شد، بخش خدمات مشترکین را ایجاد کردیم تا همه بتوانند از این ظرفیت استفاده کنند.

وی از رسانه های گروهی خواست با اطلاع رسانی و مشارکت در فرهنگ سازی زمینه کاهش مصرف آب و مدیریت در منابع آبی را محقق کنند.

انتهای پیام

11 ساعت پیش

دسته‌بندی‌ها