به گزارش خبرگزاری برنا، به نقل از قوه قضاییه، شاکرمی در نشست مدیران روابط عمومی سازمانهای تابعه قوه قضاییه در استان تهران و مسئولان روابط عمومی در حوزههای ستادی، شهرستانها و بخشهای دادگستری تهران، از تلاشهای بی وقفه این حوزه در اطلاع رسانی از اقدامات و فعالیتهای خطیر دستگاه قضایی و پوشش رسانهای آن در طول سال گذشته قدردانی کرد.
وی با اشاره به نقش روابط عمومی در شکلدهی افکار عمومی، بر اهمیت انجام صحیح وظایف درونسازمانی و برونسازمانی آن تاکید کرد.
به گفته وی، بخش برونسازمانی شامل انتشار اخبار و اطلاعات تاثیرگذار برای جامعه است که روابط عمومی موفق، با شناسایی نیازها و اهداف جامعه به آنها پاسخ میدهد.
وی با اشاره به قدرت رسانه و چالشهای آن در عصر حاضر، بر ضرورت داشتن روابط عمومی قدرتمند برای مقابله با این چالشها تأکید کرد.
در ادامه، شاکرمی به در پیش بودن هفته قوه قضائیه اشاره کرد و با اعلام اینکه تشکیل ستاد ویژه بزرگداشت هفته قوه قضاییه و کمیتههای مربوط به آن در سطح استان تهران برنامه ریزی شده است، گفت: هفته قوه قضائیه فرصت مغتنمی است تا با بهره مندی از آن نسبت به اطلاعرسانی صحیح و اقناع همکاران در خصوص مشکلات درونسازمانی از یک سو، و همچنین تبیین فعالیتها و خدمات صورت گرفته در دستگاه قضایی و شفافسازی وظایف دادگستری برای مردم از سوی دیگر پرداخته شود.
وی با اشاره به سند تحول تعالی قوه قضائیه و تاکیدات مقام معظم رهبری بر رسیدگی به پروندهها، افزود: لازم است در این هفته در خصوص اقدامات دادگستری استان تهران در مسیر اجرا شدن برنامههای سند تحول و تعالی و رسیدگی به پروندههای قضایی با هدف کاهش موجودی ها، تعیین تکلیف پروندههای مسن و رسوبی که موجب کم شدن میانگین زمان رسیدگیها نیز اطلاع رسانی مناسبی صورت پذیرد.
شاکرمی با ذکر مثالی در خصوص پروندههای خسارت ناشی از افت قیمت خودرو گفت: در اینگونه پروندهها که در سال گذشته ورود بیش از ۵۴ هزار پرونده را به دستگاه قضایی به خود اختصاص داده است و مطابق ماده ۳۹ قانون بیمه، مراجعه به دادگستری در این زمینه ضروری نیست و متقاضی این خدمت راسا میتواند طی مراحل قانونی از طریق شرکتهای بیمه نسبت به مطالبات خود و دریافت حق خود اقدام کند که طی هماهنگی صورت گرفته این موضوعات بدوا در دادگستری طرح نشده و در صورت لزوم نیز آمار پروندههای وارده بسیار کاسته شده و از اتلاف وقت مردم نیز جلوگیری شده است که لازم است اینگونه تدابیر شفاف سازی و اطلاع رسانی شود.
وی روابط عمومی را ویترین دادگستری دانست و بر لزوم برنامهریزی هدفمند و بهرهگیری از ابزارهای علمی و فنی مانند ادبیات مناسب، شیوهی نگارش مؤثرو استفاده از سایر ابزارهای انتقال پیام به صورت تصویری و یا صوتی به مخاطبان برای رسیدن به سطح مناسب و روزآمدی از اطلاعرسانی تأکید کرد.
شاکرمی در خصوص وظایف روابط عمومی در هفته قوه قضاییه، به مدیران و مسئولان روابط عمومی در دستگاه قضایی ماموریت داد تا با همکاری بخشهای مرتبط نسبت به آمادهسازی گزارشهای قابل ارائه از اقدامات و خدمات صورت گرفته و همچنین برنامه ریزی برای استفاده از انعکاس موضوعات از طریق رسانه ملی شبکههای مجازی فعالیت و اقدام کنند.
برگزاری نشستهای خبری و برنامههای رادیویی و با هماهنگی مرکز رسانه قوه قضائیه، دیدار با جامعه نخبگانی استان و حقوقدانان، اساتید دانشگاه، تکریم همکاران و خانواده ایشان، پاسداشت و گرامیداشت خانواده معزز شهدای دستگاه قضایی، افزایش تعامل با رسانهها، و تبلیغات مناسب محیطی ضمن رعایت صرفهجویی در هزینهها از دیگر برنامههای مورد اشاره قائم مقام رئیس کل دادگستری استان تهران در این نشست بود که از متولیان امور رسانه و روابط عمومی در دادگستری استان تهران خواست تا در اجرایی شدن این برنامه ها، اهتمام لازم بکار گیرند.
مهدی قاسمی مدیر روابط عمومی دادگاههای عمومی و انقلاب تهران نیز در این مراسم با اشاره به منویات مقام معظم رهبری در دیدار با مسئولان قضایی که فرمودند: "این همه کاری که در قوه قضائیه انجام گرفته، اینها را باید مردم بدانند و از آن مطلع شوند"، بر اهمیت و نقش کلیدی روابط عمومی، رسانه و ارتباطات در دستگاه قضایی به ویژه دادگستری استان تهران تأکید کرد.
قاسمی گفت: در اجرای سند تحول قضایی و برنامههای عملیاتی دادگستری استان در سال گذشته، اداره روابط عمومی دادگاههای عمومی و انقلاب تهران با توجه به برنامههای ابلاغی در سند تحول و تعالی و وظایف محوله توانسته ساختار ۳۶ واحد روابط عمومی در مجتمعهای قضایی در سطح شهر تهران را با برنامه ریزی منسجم سازماندهی، آموزش و از لحاظ کمی و کیفی توسعه دهد.
وی گفت: در نتیجه ساختارمند شدن روابط عمومی در مجتمعهای قضایی دهها هفته نامه صوتی و تصویری تهیه و تدوین یافته و بیش از ۴۰۰۰ خبر کوتاه و تحلیلی و ۲۰ ماهنامه، فصلنامه و ویژه نامه خبری، از تلاشها و زحمات ارزشمند رئیس کل، معاونین، سرپرستان و همکاران قضایی و اداری محاکم انعکاس یافته است.
مجتبی جهان افروز مدیر روابط عمومی سازمان قضایی نیروهای مسلح استان تهران نیز در این نشست با اشاره به اینکه روابط عمومی بهعنوان یک پل ارتباطی بین سازمان و مخاطبانش که طیف عظیمی از شهروندان ومراجعین سازمان، دستگاه و مجموعه دولتی و خصوصی شناخته میشود، تصریح کرد: روابط عمومی به فرآیند برنامهریزی و اجرای اهداف تعیین شده سازمانی برای برقراری ارتباط میان سازمان و گروههای مختلف، از جمله مسئولان، کارکنان، رسانههای عمومی و شهروندان تلاش دارد.
جهان افروز گفت: نقش کلیدی روابط عمومی در مدیریت ارتباطات بر کسی پوشیده نیست و این حوزه مسئولیت شکلدهی تصویر عمومی سازمان، ایجاد اعتماد و حفظ تعامل مثبت با مخاطبان را بر عهده دارد؛ که میتواند پیامها و اقدامات سازمان را بهصورت مؤثر و گسترده انتقال دهد و نقش مهمی در تقویت آگاهی اجتماعی و اعتماد عمومی ایفا کند.
وی با اشاره به اقدامات صورت گرفته در مدیریت روابط عمومی سازمان قضایی نیروهای مسلح استان تهران گفت: در سال گذشته ۱۲۴۰ خبر و بیش از ۵۰۰ دقیقه محتوای بصورت کلیپ و تصویری و همچنین بیش از ۳۰۰ قطعه عکس نوشته برای تشریح و تبیین فعالیتها و، اقدامات سازمان قضایی استان تهران در سطح استان تولید و منتشر شده است.
جهان افروز در پایان گفت: سازمان قضایی نیروهای مسلح استان تهران در نظر دارد در سال ۱۴۰۴ علاوه بر اطلاع رسانی دقیق، سریع و شفافتر در حوزه شهروندان و ارتقای سطح کیفی اطلاعات و آگاهی آنان نسبت به حقوق قانونی آنان در راستای تحقق عدالت کیفری، از طریق مشاورههای قضایی، انتشار شفاف مطالب از طریق سایت، پوسترهای آگاهی از جرایم و تخلفات احتمالی نیروهای مسلح و عواقب قانونی آن فعالیت و اقدامات برجسته تری داشته باشد.
اصغر یوسف پور مسئول روابط عمومی تعزیرات حکومتی شهرستانهای استان تهران با بیان اینکه روابط عمومی، هنر ظریف پیوند دلها و اندیشهها و قلب تپنده دستگاهها در مسیر شفافسازی، اطلاعرسانی مؤثر و اعتمادسازی در جامعه است گفت: هنر والای رسانه و روابط عمومی در دستگاه میتواند روایت خدمات، تبیین اقدامات و ایجاد همافزایی در مسیر توسعه باشد.
یوسف پور افزود: امروز بیش از هر زمان دیگری، کارکرد هوشمندانه، خلاقانه و مسئولانه روابط عمومیها در انعکاس دستاوردها سازمان، نقشی تعیینکننده در امیدآفرینی و سرمایه اجتماعی دارد و مسئولان روابط عمومی باید بازوی استراتژیک مدیریت در قامت چشم بینا و زبان گویای هر مجموعهای باشند.
وی گفت: در سال گذشته حدود ۵۰۰ خبر مکتوب در تعزیرات شهرستانهای استان تهران تولید و منتشر شد و در سال جدید افزایش نشستها با اصحاب رسانه و افزایش تولید اخبار مکتوب و رسانهای از جمله اهداف سال جاری خواهد بود.
مدیر رسانه و روابط عمومی دادگستری استان تهران نیز با اشاره به اینکه روابط عمومی یک ویژگی اخلاقی در کنار تخصص و تجارب میدانی است گفت: امروزه وسعت و حوزه کاری مرتبط با روابط عمومی و اطلاع رسانی آن را به یک صنعت بزرگ با قدرت نفوذ و تاثیرگذاری بسیار تبدیل کرده که تمامی سازمان ها، واحدهای صنعتی و بخشهای خصوصی و دولتی برای روزآمد بودن و بهره گیری از این ظرفیت بیش از گذشته در تلاش هستند.
وی گفت: در سال گذشته ۱۵۵۰ خبر و بیش از ۲۷۰ دقیقه محتوای تصویری و همچنین ۱۳۵۰ تصویر نوشته برای تشریح و تبیین فعالیتها و، اقدامات دادگستری در سطح استان تهران تولید و منتشر شده است و در سال ۱۴۰۴ نیز افزایش کیفیت در تولیدات و محتواهایی که منتشر میشوند را در دستور کار دفتر رسانه استان تهران قرار دادهایم.
انتهای پیام