به گزارش خبرگزاری برنا از اصفهان، سعید آجلی شامگاه پنجشنبه بیست و پنجم اردیبهشت ماه در آیین اختتامیه جشنواره شیخ بهایی، اظهار کرد: این جشنواره بهعنوان یک بستر مناسب برای معرفی ایدهها و طرحهای نوآورانه، نقش بسزایی در ارتقاء سطح کارآفرینی در کشور ایفا میکند.
وی با اشاره به استقبال چشمگیر از این جشنواره، اعلام کرد: ۴۳۷ طرح از ۳۰ استان کشور ثبتنام کردند. پس از ارزیابیهای دقیق و چندمرحلهای، ۲۲۱ طرح به مرحله داوری راه یافتند و در نهایت ۲۵ طرح برتر با تندیس و لوح زرین تقدیر خواهند شد.
وی افزود: این آمار نشاندهنده رشد و توسعه ایدههای نوآورانه در سطح کشور است و ما بهدنبال آن هستیم تا این روند را ادامه دهیم.
دبیر جشنواره همچنین بر اهمیت نوآوری و فناوری در طرحهای ارائه شده تأکید کرد و تصریح کرد: این رویداد نهتنها یک نمایشگاه از ایدهها و طرحها است، بلکه پلی برای توسعه زیستبوم فناوری و حمایت از شرکتهای دانشبنیان به شمار میآید.
وی افزود: ما به دنبال ایجاد فضایی هستیم که در آن نوآوریها و فناوریهای جدید بتوانند بهراحتی رشد کنند و به بازار عرضه شوند.
آجلی همچنین از اعطای جوایز ویژه در حوزههای پویانمایی، فناوری اطلاعات و مدیریت شهری برای اولین بار به شرکتکنندگان خبر داد و گفت: این اقدام نشاندهنده رویکرد چندجانبه جشنواره در حمایت از نوآوریها و ایجاد فرصتهای جدید برای کارآفرینان است.
وی در پایان به مذاکرات اولیه سرمایهگذاری با ارزشی نزدیک به ۲ میلیارد تومان اشاره کرد و این موضوع را نویدبخش توسعه و رونق بیشتر در این حوزه دانست. آجلی تأکید کرد: این مذاکرات نشاندهنده اعتماد سرمایهگذاران به ایدههای نوآورانه و پتانسیل بالای شرکتهای دانشبنیان در کشور است و ما امیدواریم که این روند ادامه یابد و به رشد اقتصادی کشور کمک کند.
وی گفت: نوزدهمین جشنواره ملی فنآفرینی شیخ بهایی، با هدف ترویج فرهنگ کارآفرینی و نوآوری، بهعنوان یک رویداد کلیدی در تقویت ارتباط بین دانشگاهها، صنعت و سرمایهگذاران شناخته میشود و انتظار میرود که در سالهای آینده نیز با برگزاری این جشنواره، شاهد رشد و شکوفایی بیشتری در این حوزه باشیم.
انتهای پیام