سعید جمشیدی مدیر نظارت بر پروژههای عمرانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در گفتوگو با خبرنگار گروه فرهنگ و هنر برنا درخصوص پروژه عمرانی حریم تئاترشهر اظهارداشت: در پروزه حریم تئاتر شهر در مجموع ١۶٠٠ میبایست نصب شود که از این تعداد تقریبا ۶٨٠ تیغه را ساختیم و در حال نصب آن هستیم. با وجود کمبود منابع مالی منتظر تأمین اعتبار نیستیم اما روند پیشرفت پروژه کند است. با این حال، برنامهریزی ما بر این است که حداقل بهزودی مرحله نصب تیغهها انجام شود تا بتوانیم وارد فازهای تکمیلی شویم.
>>محوطهسازی حریم تئاتر شهر پس از نصب کامل تیغهها آغاز میشود
وی درخصوص تعداد فازهای این پروژه گفت: قاعدتاً نباید فازبندی وجود داشته باشد. از سال گذشته تا امروز باید این پروژه به پایان میرسید، اما به دلیل مشکلات اعتباری، این امکان فراهم نشده است. هدف ما در حال حاضر این است که دست کم مرحله نصب تیغهها را به پایان برسانیم و سپس وارد مراحل نهایی محوطه سازی شویم.
>>ساخت ضلع شمالی بهدلیل هزینه بالا، منوط به تأمین اعتبار است
وی افزود: برآورد ما با وجود محدودیت منابع این است که تا حوالی مرداد یا شهریور، عملیات نصب تیغهها را به استثنای ضلع شمالی در ضلعهای غربی، جنوب غربی و شرقی به اتمام برسانیم تا حریم شکل بگیرد. پس از آن، قصد داریم حصار فلزی فعلی اطراف تئاتر شهر را برداریم و ادامه روند تکمیل پروژه را بهصورت شفاف و در معرض دید عموم مردم انجام دهیم. ضلع شمالی حریم تئاترشهر را تا اعتبارات مالی وجود نداشته باشد را نمیتوان آغاز کرد چراکه دارای یک طرح خاص با هزینه سنگین است.
>>بلاتکلیفی پروژه سنگلج ادامه دارد
مدیر نظارت بر پروژههای عمرانی وزارت فرهنگ و ارشاد در مورد پروژه طرح توسعه تماشاخانه سنگلج نیز توضیحاتی ارائه کرد و گفت: در این مورد نیز هنوز اقدام خاصی صورت نگرفته و همچنان در انتظار تأمین اعتبار هستیم. امیدواریم در سال ۱۴۰۴ بتوانیم اتفاقات خوبی در پروژههایی مانند سنگلج و سایر مجتمعهای فرهنگی و هنری رقم بزنیم.
>>امیدواریم با ظرفیتهای ملی، گره از پروژه اداره تئاتر باز شود
جمشیدی با اشاره به پروژه ساختمان اداره تئاتر که در ابتدا قرار بود ساختوساز آن انجام شود، اما سپس بحث مقاومسازی مطرح و پروژه همچنان مغفول مانده، بیان کرد: این پروژه با توجه به سابقه قبلی که دارد، برای ما و جامعه هنرمندان تئاتر و وزیر و معاون ایشان از اهمیت زیادی برخوردار است. در دولت قبلی نیز تلاشهایی برای احیای این پروژه صورت گرفت، اما همانند پروژه حریم، مشکل اصلی کمبود منابع مالی بود.
وی ادامه داد: در حال حاضر در حال تدوین بستهای برای بهرهبرداری از مدلهای مشارکت عمومی-خصوصی هستیم و امیدواریم اداره تئاتر نیز در قالب این طرحها قرار گیرد. هدف ما این است که با استفاده از ظرفیتهای ملی، بتوانیم پروژههایی از این دست را که نیاز به حمایت و توجه دارند، به سرانجام برسانیم. اداره تئاتر هم یکی از این پروژهها خواهد بود.
انتهای پیام/