به گزارش خبرگزاری برنا از قزوین؛ نشست تخصصی هیات مدیره و بازرسین خانه مطبوعات قزوین با مدیران نمایندگی خبرگزاریها و مدیران مسئول پایگاههای خبری استان بعدازظهر دوشنبه در سالن علوم پزشکی برگزار شد.
در این نشست فعالان رسانه دیدگاههای خود را در خصوص مسائل مختلف مطرح کردند و از خانه مطبوعات خواستند این مسائل را پیگیری کند.
توجه به انسجام و وحدت در این دوره از خانه مطبوعات، سیاسی بودن فضای استان و نبود انسجام لازم برای پیگیری مطالبات مهم خبرنگاران؛ تقویت و همراهی خبرنگاران با خانه مطبوعات از مسائل مطرح شده در این نشست بود.
حمایت از رسانههای فعال و تفکیک قائل شدن با رسانههای غیرفعال، استفاده از ظرفیت مجمع نمایندگان، استاندار بهعنوان رئیس شورای اطلاع رسانی و سایر مسئولین ارشد در راستای حمایت از رسانهها و کمک به اقتصاد رسانه در این نشست مطرح شد.
حفظ جایگاه و شأن خبرنگاران و تفکیک قایل شدن بین فعالان رسانه و افرادی که صرفا رسانهدار هستند از دیگر مواردی بود که به آن اشاره و گفته شد: در استان نگاه به رسانهها ضعیف است و کرامت و شان خبرنگاران توجه نشده و ضروری است در نوع برخورد مدیران روابط عمومی ها با خبرنگاران حرفه ای و فعال تجدید نظر شود.
آموزش و ارتقای سطح رسانهها از دیگر مواردی بود که از سوی خبرنگاران مطرح و مقرر شد در خصوص برگزاری دوره آموزشی در حوزه امنیت سایت، سئو و طراحی سایت برای پایگاههای خبری اقدام و برنامه ریزی شود.
فعال شدن نمایندگی خانه مطبوعات در آبیک به دلیل ظرفیتهای بالای این شهرستان مطالبه نماینده رسانه فعال آبیک بود که در نتیجه آن قرار شد نمایندگان رسانههای آبیک و تاکستان که فعالیت زیادی دارند در برنامههای مهم مرکز استان دعوت شوند.
پاسخگو نبودن متولیان ارشاد و بی اطلاعی کارشناسان متولی از مسایل تخصصی حوزه رسانه و پیگیری امور توسط فعالان رسانه از تهران یکی دیگر از مواردی بود که مطرح شد و قرار شد این انتقاد به اداره ارشاد منتقل شود.
فراهم شدن بستر برای جریان سازی رسانهای و دیده شدن خبرهایی که برای حل چالشها و مشکلات مردم منتشر شده با کمک خانه مطبوعات یکی دیگر از پیشنهادهایی بود که مطرح و قرار شد، موضوعات مهم برای پیگیری و جریان سازی توسط رسانههای مختلف
مورد توجه قرار گیرد.
رصد پایگاههای خبری و برخورد با رسانههایی که اخبار اختصاصی را بدون ذکر منبع، کپی میکنند و نگاه علمی به چالشها و ارایه راهکارها در این نشست مورد توجه قرار گرفت.
باتوجه به اهمیت اقتصاد رسانه و ضعف موجود در این حوزه، برگزاری کارگاه تخصصی در این حوزه پیشنهاد شد و در خصوص تشکیل هیات اصحاب رسانه، برگزاری اردو، پیگیری مشکل مسکن ارزان قیمت هم در این نشست مورد بررسی قرار گرفت.
نشست های تخصصی خانه مطبوعات به صورت جداگانه برای گروههای مختلف از جمله خبرنگاران، مدیران مسئول نشریات و هفته نامه های محلی، مدیران نمایندگی های روزنامه های سراسری، مدیران خبرگزاری ها و پایگاههای خبری و مسئولان شورای اطلاعی رسانی استان از ابتکاران خوب این تشکل صنفی است که ضمن اطلاع از مشکلات و چالش های فعالان رسانه زمینه و بستر را برای پیگیری
اصولی و حل آن با کمک مدیران استان فراهم می کند.
بدیهی است همراهی اعضای خانه مطبوعات با این تشکل صنفی و تقویت جایگاه آن و جدی بودن مدیران برای حل مطالبات خبرنگاران می تواند چشم انداز روشنی را در مسیر آینده خانه مطبوعات ترسیم کرده و همدلی و وحدت فعالان این عرصه را نیز تقویت کند.
انتهای یام