دوشنبه، 06 مرداد، 1404

نگاهی به سفر وزیر ارتباطات به مازندران و دستاوردهای وزارت ارتباطات در استان

به گزارش خبرگزاری برنا از مازندران ، استاندار مازندران در برنامه‌ریزی مدیریتی خود، در مرحله شناسایی و بررسی عدم توسعه یافتگی مازندران بر تکمیل نبودن زیرساخت‌ها؛ مستمرا تکرار دارد و بر ضعف ساختاری در همه حوزه‌ها اشاره می‌کند و اینکه این کمبودها توسعه اقتصادی و اجتماعی استان را محدود می‌نماید.

با تکاپو و تلاش استاندار در راستای توسعه پایدار با اقتصاد دانش بنیان این بار شاهد سفر وزیر فناوری اطلاعات و ارتباطات، دکتر ستار هاشمی به مازندران بودیم. وزیر ارتباطات با هدف شناسایی و بررسی مشکلات زیرساختی ارتباطی این سفر را به همراه تیم خود انجام دادو بر حسب دستور وزیر ارتباطات تیمی از معاونین و مدیران وزارتخانه به احصاء مشکلات و نیازهای ارتباطی شهرها و مناطق روستایی پرداختند و نقشه راه تحول ارتباطی شهرهای مازندران را با بررسی میدانی ترسیم کردند.

جمع‌بندی چالش‌ها و نیازها در جلسه شورای اداری استان با حضور وزیر و استاندار مازندران ارائه شد تا تصمیمات لازم در رفع موانع توسعه اتخاذ و نقطه عطفی در توسعه دیجیتال این خطه بدل شود.

استاندار مازندران، دلیل حضور وزرا و مسئولان در استان را، نگاه کاربردی و راهبردی در بازدیدها و شناسایی مشکلات و چالش‌ها از نزدیک مطرح کرد.

ماحصل سفر وزیر ارتباطات و معاونین تایید بر ضعف زیرساخت‌های ارتباطی بوده و اذعان داشتند: اجرای فیبرنوری، توسعه دولت هوشمند و پروژه‌های ملی مانند" جی نف" در پروفایل انرژی افراد " از جمله طرح‌های کلیدی وزارت ارتباطات برای بهبود وضعیت ارتباطات در استان مازندران هستند.

یونسی رستمی، استاندار مازندران پیشرفت در عرصه ارتباطات را در ارتقای کیفیت شبکه‌های ارتباطی و توسعه کسب و کارهای مبتنی بر فناوری اطلاعات مطرح کرد و عدم این توسعه و پیشرفت را عقب ماندگی در اقتصاد برشمرد.

مقام ارشد دولت در استان، خاطرنشان کرد: استان مازندران با قابلیت‌های بالقوه در حوزه گردشگری و منابع طبیعی با توسعه زیرساختی ارتباط ضعیفی روبروست و باید به حساسیت بیشتر و نگاه کارشناسانه در راستای اینکه این زیرساخت‌ها حتی نیاز شهروندان مازندران را تامین نمی‌کند و با توجه به گردشگر پذیر بودنش با جمعیت ۲۰ میلیونی بلکه باید نگاه ملی در توسعه زیرساخت ارتباطات و اعتبارات به استان مازندران گردد. آنچه که در سفر وزیر ارتباطات از طرف استاندار مطرح شد، زیرساخت‌های مورد نیاز برای توسعه فناوری اطلاعات و ارتباطات مانند شبکه‌های ارتباطی دسترسی به اینترنت با سرعت بالا و امکانات مخابراتی مدرن؛ که در مازندران هنوز به طور کامل توسعه نیافته است.

یونسی رستمی رفع بسیاری از چالش‌ها و نیازها را سرمایه‌گذاری‌های بیشتر دولت و بخش خصوصی در توسعه زیرساخت‌های ارتباطی و فناوری در مازندران اعلام کرد. توسعه فناوری‌های نوین و هوش مصنوعی، اجرای فیبرنوری منزل و کسب و کارها، توسعه پوشش تلفن همراه، ارتباطات جاده‌ای، قطعی برق و ضعف باتری‌ها سایت‌های تلفن همراه از خواسته‌های مهم استاندار در این سفر بوده است.

استاندار تاکید کرد: تسریع در اجرای طرح‌های توسعه فیبرنوری پروژه "جی‌نف" از ابزارهای اصلی برای توسعه زیرساخت‌های ارتباطی و ارتقای کیفیت خدمات دولتی از ملزومات در استان مازندران می‌باشد.

استاندار خطاب به وزیر ارتباطات گفت: مازندران ظرفیت تبدیل شدن به قطب و پایتخت فناوری‌های نوین و هوش مصنوعی اقتصاد دیجیتال کشور را دارد، در همین راستا وزیر تعهد و مساعدت و حمایت خود در ایجاد پارک اقتصاد دیجیتال در مازندران را اعلام کرد.

اما مازندران در سال‌های اخیر از امکانات وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات محروم بوده است، در راستای تامین زیرساخت‌های دانش بنیان و هوش مصنوعی؛ یونسی رستمی، استاندار مازندران با تکیه بر نقش مهم دانش بنیان در رشد اقتصاد گام‌های مهم برداشت و برای پیشبرد اهداف خود تلاش‌های مستمر داشت و توسعه زیرساخت‌های فناوری و اقتصاد دانش بنیان را در دستور کار قرار داد و در طی بیش از 5 ماه اخیر سرمایه‌گذاری ۶ هزار میلیارد ریالی برای ۹۸ پروژه اتفاق افتاد.

استاندار بر ضرورت تسریع در زیرساخت‌های لازم و راه‌اندازی پارک علم و فناوری، حمایت از شرکت‌های دانش بنیان، توسعه زیرساخت‌های ارتباطی و فناوری اطلاعات، تقویت ارتباط دانشگاه‌ها و صنعت و موضوعات متعددی در توسعه اقتصاد دانش بنیان تاکید کرد.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با تأکید بر اهمیت توسعه ارتباطات برای ایجاد «عدالت ارتباطی» با هدف تحقق «عدالت اجتماعی»، رشد اقتصادی و ارتقاء کیفیت زندگی مردم، اظهار داشت: «دولت چهاردهم توسعه متوازن ارتباطی را یکی از ارکان اصلی برنامه‌های خود می‌داند و تمام تلاش ما بر این است که با تسریع در اجرای پروژه‌ها، مناطق کمتر برخوردار نیز از خدمات ارتباطی با کیفیت و پایدار بهره‌مند شوند.

خوب است عملکرد وزارت در پیگیری برای تصویب قوانین و مقررات لازم، تخصیص بودجه، ارائه مجوزهای مختلف و اقدامات حمایتی و تسهیل گرانه برای ورود بخش خصوصی را نشان از جدیت وزارت ارتباطات و سازمان‌های زیر مجموعه برای تحقق پروژه‌ها بدانیم.

انتهای پیام

2 ماه پیش

دسته‌بندی‌ها