lang="fa">>به گزارش خبرنگار اجتماعی برنا، از صبح امروز با تغییر ساعت کاری ادارات دولتی به ۶ صبح تا ۱۳ ظهر، بسیاری از کارمندان با چالشهایی در حوزه رفتوآمد و نگهداری از فرزندان خردسال مواجه شدهاند؛ بهویژه آن دسته از کارکنانی که خارج از شهر تهران سکونت دارند و ناگزیرند از ساعت ۴ یا ۵ صبح به سوی محل کار خود حرکت می کنند. در این راستا ناوگان حملونقل عمومی از جمله مترو و اتوبوسرانی برای همراهی با این تغییرات ساعت، تدابیری را در نظر گرفتهاند.
lang="fa">>به گزارش خبرنگار اجتماعی برنا، هادی زند مدیر ارتباطات و امور بینالملل شرکت بهرهبرداری مترو تهران و حومه، اعلام کرد: از روز شنبه ۲۰ اردیبهشتماه، همزمان با تغییر ساعت کاری ادارات، زمان فعالیت مترو تهران نیز تغییر خواهد کرد.
lang="fa">>وی با اشاره به اینکه در حال حاضر آغاز فعالیت مترو در روزهای عادی از ساعت ۵:۳۰ صبح و در جمعهها از ساعت ۶ صبح است، گفت: از شنبه، حرکت قطارهای مترو زودتر آغاز خواهد شد تا شهروندان بتوانند به موقع در محل کار حاضر شوند.
lang="fa">>از سوی دیگر روابط عمومی شرکت واحد اتوبوسرانی تهران در اطلاعیهای اعلام کرد: از روز ۲۰ اردیبهشتماه، همزمان با تغییر ساعات کاری ادارات دولتی، خدماترسانی ناوگان اتوبوسرانی نیز تنظیم شده است.بر این اساس، خطوط تندرو اتوبوسرانی به صورت شبانهروزی در خدمت شهروندان قرار دارد و زمان فعالیت اتوبوسهای سایر خطوط نیز بهگونهای برنامهریزی شده که با ساعت کاری جدید هماهنگ باشد. همچنین در ساعات پیک (۶ صبح و ۱۳ ظهر)، با توجه به افزایش حجم مسافران، خدماترسانی افزایش خواهد یافت و در کنار چالشهای حملونقل، موضوع نگهداری از فرزندان نیز برای بسیاری از والدین شاغل بهویژه مادران دغدغههایی ایجاد کرده است.
lang="fa">> در همین راستا خبرنگار برنا به سراغ چند تن از کارمندان خانم رفته است.
lang="fa">>یکی از کارکنان دانشگاه شهید بهشتی در گفتوگو با خبرنگار برنا اظهار کرد:ساعت کاری ما، چون دولتی هستیم، رسماً از ۶ تا ۱۳ تغییر کرده است. من فرزند خردسال دارم، اما بهعنوان یک مادر شاغل، زمان کاری شناور برای ما تعریف نشده و تنها امکان حضور یک ساعت زودتر یا یک ساعت دیرتر وجود دارد.
lang="fa">>وی در ادامه گفت: تا این لحظه مهدکودک فرزندم تغییری در ساعت پذیرش اعمال نکرده و طبق روال گذشته، از ساعت ۶:۴۵ صبح کودکان را پذیرش میکند؛ بنابراین من مجبورم یک ساعت دیرتر به محل کار بروم تا بتوانم رأس ساعت ۷ فرزندم را به مهد تحویل بدهم.
lang="fa">>کارمند خانم دیگری که در بخش نیمهخصوصی مشغول به کار است نیز در گفتوگو با خبرنگار برنا بیان کرد:ما در بخش نیمهخصوصی تغییری در ساعت کاری نداشتهایم و طبق روال قبل، از ساعت ۷:۳۰ مشغول به کار میشویم. مهدکودک فرزندانم نیز همچنان از همان ساعت ۷:۳۰ صبح پذیرش دارد و این تغییر ساعت اداری، تأثیری بر عملکرد مهدکودک نگذاشته است.
lang="fa">>در این رابطه سازمان تعلیم و تربیت کودک که بر عملکرد کودکستانها نظارت دارد، در پاسخ به پیگیریهای خبرنگار برنا اعلام کرد:ساعت کاری کودکستانها همزمان با تغییر ساعت کاری ادارات، تغییر نمیکند و همان روال گذشته ادامه دارد. با این حال کودکستانها در صورت تمایل و توافق با اولیا، میتوانند پذیرش کودکان را از ساعت ۶ صبح آغاز کنند.
lang="fa">>همچنین دولت برای کاهش دغدغههای والدین دارای فرزند زیر ۷ سال، بخشنامهای صادر کرده است. طبق تبصره این مصوبه، دستگاههای اجرایی میتوانند در تعامل با یکدیگر، ساعت آغاز به کار را برای یکی از والدین شناور کنند؛ مشروط بر اینکه هر دو والد، کارمند دولت باشند.
lang="fa">>انتهای پیام/