دوشنبه، 06 مرداد، 1404

فرهادی: «رویاشهر» الگوی درست قهرمان‌پروری به کودکان است

حامد فرهادی کارگردان هنری انیمیشن «رویاشهر» درباره ایده و مفهوم این انیمیشن که از سوم اردیبهشت ماه، اکران خود را آغاز کرده است، به خبرنگار گروه فرهنگ و هنر برنا؛ گفت: در وجود هر انسانی علاقه به قهرمان و آرزوی قهرمانی به صورت فطری وجود دارد و این خصوصیت ذاتی باعث می‌شود شخصیت افراد در کودکی شکل بگیرد.

وی ادامه داد: این الگوها یا قهرمان‌ها که انسان در کودکی آرزوی رسیدن به آن‌ها را دارد گاهی ممکن است اشتباه انتخاب شود و آثار مخربی بر آینده کودک و جامعه داشته باشد.

فرهادی درباره وجه تمایز انیمیشن «رویاشهر» نسبت به سایر انیمیشن‌ها بیان کرد: ایده مفهوم و هدف «رویاشهر» درواقع این است که کودکان در انتخاب الگو بیشتر دقت کنند و توجه داشته باشند چه کسی را الگو و قهرمان خود قرار می‌دهند. البته نقش خانواده و جامعه برای الگوسازی و الگوگزینی برای کودکان بسیار مهم است و شاید وجه تمایز «رویاشهر» همین داستان و موضوع باشد.

این هنرمند درباره چالش‌های اصلی پروسه تولید «رویاشهر» توضیح داد: در تولید «رویاشهر» کنترل لوکیشن‌های بزرگ با توجه به اینکه زمان رندر در حد امکان پایین باشد، یکی از مهم‌ترین چالش ها بود.

حامد فرهادی درباره چگونگی طراحی کاراکترها مطرح کرد: سعی کردیم در طراحی کاراکترها با توجه به فیلمنامه شخصیت‌هایی را بسازیم که باورپذیر باشند و مخاطب کودک و نوجوان ارتباط خوبی با آن‌ها برقرار کند.

این کارگردان هنری در بخش دیگری از صحبت‌های خود گفت: برای ساخت انیمیشن «رویاشهر» به بیش از دو هزار نما نیاز داشتیم و با کمک مدیر فنی و بچه‌های برنامه‌نویسی کنترل نماها به راحتی انجام شد که ان‌شاالله نتایج این تلاش در ساخت پروژه‌های پیش رو بیشتر دیده خواهد شد.

وی در پاسخ به این پرسش که آیا صحنه‌ای خاص در انیمیشن بود که از نظر هنری یا فنی بسیار چالش‌برانگیز بوده باشد، توضیح داد: با توجه به تلاش‌های تیم فنی پروژه به سرپرستی آقای جواد رضایی به لطف خدا چالش جدی نداشتیم و چون زمان رندر برایمان اهمیت داشت، به نظرم کنترل پروژه خوب انجام شد.

فرهادی درباره بزرگترین درس‌هایی که از این پروژه گرفته است، بیان کرد: از نظر فنی پیشرفت‌های خوبی داشتیم و تجربه‌های خوبی به دست آوردیم که ان‌شاالله در آینده دیده می‌شود. به نظرم در کنار هم بودن و همدلی در انجام چنین پروژه‌هایی که چند سال تلاش نیاز دارد، افراد گروه را از نظر اخلاقی هم پرورش می‌دهد و همدلی بزرگترین دستاورد است.

کارگردان هنری انیمیشن «رویاشهر» مطرح کرد: امیدوارم دیدن «رویاشهر» بتواند به انتخاب الگوی مناسب برای کودکان کمک کند.

حامد فرهادی در پایان درباره کارهای بعدی خود گفت: ایده هایی برای پروژه‌های بعد در استودیو در حال بررسی و فیلم‌نامه‌نویسی است. در پایان آرزو دارم که انیمیشن ایران به زودی به جایگاهی که شایسته آن است، برسد.

«رویاشهر» محصول مشترک مرکز انیمیشن سوره، مرکز پویانمایی مهوا، اداره کل فرهنگی شهرداری تهران و استودیو آینده‌نگار است که پخش آن را موسسه بهمن سبز برعهده دارد.

مدیریت دوبلاژ «رویاشهر» برعهده امیرهوشنگ زند بوده است و میرطاهر مظلومی، زنده‌یاد منوچهر والی‌زاده، منوچهر زنده‌دل، نگین کیانفر، اردشیر منظم، لیلا کوهسار، آرزو آفری و ارسلان جولایی از صداپیشگان آن هستند.

انتهای پیام/

2 ماه پیش

دسته‌بندی‌ها