چهارشنبه، 08 مرداد، 1404

خسارات سرمازدگی در باغات میوه ۸۰ درصد کاهش یافت

به گزارش خبرگزاری برنا از آذربایجان غربی ؛ حمید حسن پور افزود: برای کاهش سرمازدگی از ترکیبات گیاهی و اسیدآمینه به صورت محلول استفاده شد که برای محیط زیست بی ضرر بود و محلول نقش بسیار مهمی در کاهش سرمازدگی داشت.

وی با اشاره به اینکه در سال‌های اخیر تغییرات اقلیمی رنگ گیری میوه سیب قرمز را تحت تاثیر قرار داده است گفت: رنگ میوه نقش بسیار مهمی در ارتقاء کیفیت، بازار پسندی و جذب مشتری دارد و در بازار، سیب‌های که رنگ قرمز تندتری دارند با قیمت بیشتری به فروش می رسند و از نظر اقتصادی رنگ گیری میوه برای باغداران بسیار حائز اهمیت می باشد.

عضو هیئت علمی دانشگاه ارومیه گفت: با محلول پاشی در زمان‌های تعیین شده که با ترکیبات گیاهی تهیه شد و استفاده از کود‌های نانو، با محلول پاشی رنگ گیری سیب قرمز را تحت تاثیر قرار دادیم که بازار پسندی خوبی داشت.

حمید حسن پور عضو هیئت علمی دانشگاه ارومیه و یکی از دانشمندان ۲ درصد جهان، مجری بخش باغبانی طرح‌های مرتبط با دریاچه ارومیه از سال ۹۴ تا الان که با آموزش چهره به چهره کشاورزان توانسته است در کاهش مصرف آب در حوزه کشاورزی موفق باشد.

وی همچنین با کمک یکی از دانشجویان ارشد خود گیاه بلو بری را که بومی ایران نیست و پرورش آن نیاز به رسیدگی خاص دارد برای نخستین بار در آذربایجان غربی و دانشگاه ارومیه در محیط گلخانه و به صورت هیدرو پونیک کشت کرده‌ است.

انتهای پیام

2 ماه پیش

دسته‌بندی‌ها