ایازی تاکید کرد: بالاترین تکریم باید نسبت به اهدا کنندگان صورت گیرد و اهدا کننده خون شخصی است که بهترین قسمت وجودش را اهدا میکند و باید به بهترین نحو به خاطر این بخشش تکریم شود.
به گزارش روابط عمومی سازمان انتقال خون، وی افزود: تا کنون در ۱۶ استان کشور مجامع خیرین راه اندازی شده است و باید از ظرفیت ایجاد شده همدلی در کشور استفاده کرد و راه اندازی ۱۵ مجمع دیگر به جد پیگیری شود.
ایازی افزود: اکنون نگاه مردم و خیرین به انتقال خون جلب شده است و برای توسعه و تقویت زیرساختها باید از یاری آنان استفاده کرد.
وی ظرفیتهای اجتماعی، فرهنگی و هنری جامعه را بسیار قابل توجه خواند که میتواند برای فرهنگسازی دوشادوش سازمان انتقال خون قدم بردارد و تسهیل گر جذب اهدا کنندگان خون باشد.
ایازی تاکید کرد: رهبران افکار عمومی هنرمندان و فعالان شبکههای اجتماعی میتوانند بسیار در این زمینه موثر باشند.
رئیس مجمع خیرین پیشنهاد کرد که سازمان انتقال خون از گروههای داوطلب شامل اهداکنندگانی که به دلیل سن بالا، امکان اهدای خون ندارند، کارکنان بازنشسته سازمان و وزارت بهداشت برای امور داوطلبانه بهرهمند شود.
کمک شهرداری برای تامین زمین، تجهیز مراکز توسط مجامع خیرین، افزایش مراکز سیار، انعکاس رویدادها به مردم و برجسته سازی حضور بانوان در اهدای خون از دیگر پیشنهادات ایازی بود.
انتهای پیام/