با اعلام روابط عمومی کمیته ملی المپیک؛ این نشست با حضور مهدی علی نژاد دبیرکل، پمهین فرهادی زاد نایب رئیس کمیته ملی المپیک، محمد تابع سرپرست کاروان ایران در بازهای کشورهای اسلامی، رضا شجیع سرپرست مرکز نظارت، محمدرضا محزون سرپرست دفتر برنامه ریزی وزارت ورزش و برخی مدیران و مشاوران کمیته برگزار شد.
درنشست تکواندو که با حضور هادی ساعی رئیس فدراسیون و اصغر رحیمی دبیر کل فدراسیون و مدیر فنی تیمهای ملی برگزار شد مهدی علی نژاد دبیر کل کمیته ملی المپیک ضمن تاکید بر اهمیت بازیهای کشورهای اسلامی برای ورزش ایران و اینکه ایران باید جایگاه مناسبی در این رقابتها بدست آورد و جزو بازیهای اولویت دار کمیته ملی المپیک و وزارت ورزش است، عنوان داشت انتظار داریم نمایندگان ورزش کشورمان با حداکثر توان عازم این بازیها شوند.
در ادامه رضا شجیع سرپرست مرکز نظارت بر تیمهای ملی ضمن تشریح وضعیت بازیها و نکات فنی لازم به بررسی عملکرد تکواندو در ادوار گذشته اشاره کرد.
هادی ساعی رئیس فدراسیون تکواندو عنوان داشت: ما بطور همزمان مسابقات جهانی را داریم که ۱۴۰ امتیاز برای کسب سهمیه المپیک دارد لذا اولویت ماست، اما در تکواندو طوری برنامه ریزی شده که بتوانیم دو تیم ملی خوب برای دو رویداد همزمان بمنظور کسب نتایج خوب داشته باشیم.
وی ادامه داد: البته در ادوار گذشته وقتی شاهد چنین اتفاقی یعنی همزمانی دو رویداد بودیم بنوعی همین گونه مدیریت میشد تا هم امتیازات لازم المپیکی را کسب کنیم و هم برای کاروان ورزشی کشورمان در میدان دیگر افتخار آفرین باشیم.
اصغر رحیمی دبیر کل فدراسیون و مدیر فنی تیمهای ملی تکواندو نیز ضن تایید صحبتهای هادی ساعی مبنی بر پشتوانه سازی لازم گفت: فقط ابهام ما در نحوه برگزاری رقابتهای تکواندو در کشورهای اسلامی است که اوزان مختلف یا میکس است، هر چه زودتر اعلام شود ما بهتر میتوانیم برنامه ریزی کنیم.
مهین فرهادی زاده ضمن تشکر به اهمیت تیمهای ملی بانوان در تکواندو برای این رشته آرزوی موفقیت کرد.
محمدرضا محزون سرپرست دفتر برنامه ریزی وزارت ورزش نیز اعلام کرد: در دوره جدید تکواندو ریل گذاری خوبی شده است و مورد حمایت وزارت ورزش بوده و همواره برای ما افتخار آفرینی کرده است.
محمد رضا تابع سرپرست کاروان ایران در بازهای کشورهای اسلامی؛ آمادگی کامل آکادمی ملی المپیک بمنظور سرویس دهی به رشتههای اعزامی را ابرازکرد وافزود: در این مسیر از هیچ کمکی فروگذاری نمیکنیم.
سپس نشستهای کمیته ملی پارالمپیک در رشتههای پاراوزنه برداری، پارادوومیدانی و پارا شنا برگزار شد که علی اصغر حسن زاده جانشین سرپرستی دبیر کلی کمیته ملی پارالمپیک، سعید سلگی معاون فنی کمیته ملی پارالمپیک، علی اصغر هادی زاده رئیس انجمن پارا دو ومیدانی، حسین توکلی سرمربی تیم ملی پاراوزنه برداری، حبیب خمجانی رئیس انجمن شنای جانبازان، حمید شریفیان رئیس انجمن شنای نابینایان و حسن شکریان مدیر روابط عمومی کمیته ملی پارالمپیک در این بخش حضور داشتند.
ابتدا سلگی معاون فنی کمیته ملی پارالمپیک گزارش کاملی از حضور رشتههای پارا در ادوار گذشته بازیهای همبستگی کشورهای اسلامی ارائه و برنامههای کلی رشتههای کاندید اعزام به بازیهای ریاض را اعلام کرد.
وی افزود: در حال حاضر پاراشنا و پارادو و میدانی قرار است به بازیهای همبستگی کشورهای اسلامی اعزام شوند که البته هنوز هندبوک فنی آن ارسال نشده است؛ از پارا وزنه برداری اطلاعات خوبی داریم و برنامه ریزی لازم اردویی و تورنمنتهای آماده سازی و همچنین زمان و نحوه انتخابی مشخص و جدول بندی شده است و نمایندگان رشتههای کاندید اعزام، تحلیلهای خود از رقبا را بررسی و لیست نفراتی که به اردو دعوت و در چرخه انتخابی حضور خواهند داشت را ارائه کردهاند.
همچنین هادی زاده رئیس انجمن پارا دو ومیدانی به تشریح وضعیت این رشته پرداخت و بیان کرد: آذربایجان و ترکیه رقبای اصلی ما در بازیهای کشورهای اسلامی خواهند بود، در حال حاضر منتظر ارسال هندبوک و اعلام کلاسها هستیم تا بررسی کنیم دقیقا در چه مادههایی باید برنامه ریزی و فعالیت کنیم.
در ادامه حبیب خمجانی رئیس انجمن شنای جانبازان گفت: این انجمن با تعریف و مدیریت جدید آغاز بکار کرده است؛ طی چند ماه گذشته دو رویداد بین المللی داشتیم، در حال حاضر اردوها در ردههای مختلف فعال هستند. همچنین در مسابقات قهرمانی کشورتیرماه بهترینها را شناسایی میکنیم، اما منتظر ارسال هندبوک و مشخص شدن کلاسها هستیم تا برترینها را به اردو بازیهای همبستگی کشورهای اسلامی دعوت و آماده کنیم.
وی تاکید کرد: با توجه به شرایط موجود وضعیت خوبی داریم و شانس مدال در بازیهای همبستگی کشورهای اسلامی هستیم.
همچنین حمید شریفیان رئیس انجمن شنای نابینایان در ادامه این نشست بیان کرد: در راستای حضوری موفق در بازیهای پاراآسیایی ناگویا فعالیت خود را آغاز کردهایم و بنا داریم از دل همین افراد بهترینها که شرایط و رکورد خوبی داشته باشند به بازیهای همبستگی کشورهای اسلامی اعزام کنیم. بطورکامل رقبا را تحت نظر داریم و مطابق با آن برای کسب بهترین نتیجه تلاش خواهیم کرد.
حسین توکلی سرمربی تیم ملی پاراوزنه برداری گفت: همزمانی مسابقات وزنه برداری جهان با بازیهای همبستگی کشورهای اسلامی کار را سخت کرده است. البته این همزمانی در برخی دستهها بهتر هم خواهد شد چرا که کشور میزبان جهانی (مصر) بعنوان یکی از رقبای اصلی بهترینهای خود را به کشورهای اسلامی نمیفرستد، اما روی کاغذ و با رکورد نمیتوان پیش بینی مدال کرد.
وی تاکید کرد: باید شرایط اردو و آماده سازی خوبی را طراحی کنیم تا بدون آسیب و مشکل بتوانیم بهترینها را با آمادگی کامل اعزام کنیم.
در ادامه فرهادی زاد نایب رئیس کمیته ملی المپیک بانوان اظهار کرد: بانوان در پارآسیایی و پارالمپیک همیشه نتایج خوبی گرفتهاند که امیدوارم در بازیهای همبستگی کشورهای اسلامی نیز بتوانند بهترین نتایج را بدست آورند.
همچنین محمدرضا محزون سرپرست دفتر برنامه ریزی وزارت ورزش گفت: قطعا رشتههای پارالمپیک با ظرفیت مدال آوری بالا میتوانند کمک رسان کاروان اعزامی باشند و جایگاه ایران را بالاتر ببرند؛ ترکیه رقیب اصلی ما در این زمینه بخصوص در پارا شنا محسوب میشود.
در پایان محمد تابع سرپرست کاروان ایران در بازهای کشورهای اسلامی بیان کرد: برای انجام دادن تست آمادگی جسمانی، پزشکی و همچنین هماهنگیهای کامل برای انجام دادن تستهای دوپینگ برای تیمهای ملی پاراوزنه برداری، پارادوومیدانی و پارا شنا اعلام کرد.
لازم به ذکر است در این نشست سید حسن طباطبایی مشاور رئیس، عاطفه اسلامیان مدیر امور بین الملل کمیته و محمود عبدالهی مدیر روابط عمومی نیز حضور داشتند.
گفتنی است برای بررسی وضعیت انجمن و فدراسیونهای کاندید اعزامی به بازیهای کشورهای اسلامی ریاض ۲۰۲۵ تاکنون با مسئولان و کادر فنی رشتههای تنیس روی میز، جوجیتسو، والیبال، کاراته، موی تای، کشتی، هندبال، ووشو، جودو، انجمن ورزشهای الکترونیک، بسکتبال، فوتبال، ورزشهای آبی و دوومیدانی نشستهای برگزار شده است.
انتهای پیام/