در نشست خبری نوزدهمین جشنواره ملی فن آفرینی شیخ بهایی که با حضور محمد نبی شهیکی، معاون فناوری و نوآوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، سید مهدی ابطحی، رئیس شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان و سعید آجلی، دبیر جشنواره در وزارت علوم برگزار شد، جزئیات این دوره از جشنواره اعلام گردید.
قدیمیترین و معتبرترین رویداد نوآوری کشور
به گزارش برنا، دبیر جشنواره ملی فن آفرینی شیخ بهایی در ابتدای سخنان خود جشنواره ملی فن آفرینی شیخ بهایی را به عنوان یکی از قدیمیترین و معتبرترین رویدادهای فناوری و نوآوری در کشور معرفی کرد. وی افزود: "این جشنواره فرصتی بینظیر برای ایجاد تعامل و تبادل تجربه میان فعالان حوزه فناوری، کارآفرینان و پژوهشگران است و در کنار رقابتهای اصلی، امکان بهرهبرداری از رویدادهای جانبی نیز برای شرکتکنندگان فراهم میشود. "
گروههای هدف جشنواره
سعید آجلی در خصوص گروههای هدف که در این رویداد مشارکت دارند، گفت: "گروههای هدف شامل شرکتهای فناور و دانشبنیان، شرکتهای رشد یافته مستقر در پارکهای علم و فناوری، شرکتهای نوپا و در حال رشد مستقر در مراکز رشد، شرکتهای صنعتی و فناور، واحدهای تحقیق و توسعه شرکتها و صنایع بزرگ، سرمایهگذاران بخش خصوصی و دولتی، سرمایهگذاران خطرپذیر، خیرین حامی کارآفرینی و سکوهای تأمین مالی جمعی هستند. "
بخشهای مختلف مسابقه
آجلی به بخشهای مختلف مسابقه در این جشنواره اشاره کرد و توضیح داد:
بخش طراحان کسبوکار: در این بخش، از میان ۱۰۵ طرح فناورانه از ۲۲ استان، ۷ طرح به مرحله نهایی راه یافتهاند.
• بخش فنآفرینی و تجاریسازی فناوری: در زیرمجموعه "فنآفرینی و تجاریسازی فناوری نوپا"، ۶۲ طرح از ۱۸ استان ارسال شده که در نهایت ۷ طرح به مرحله فینال راه یافتهاند.
• در بخش "فنآفرینی و تجاریسازی فناوری رشد یافته"، ۵۴ طرح از ۱۲ استان به مرحله نهایی راه یافته که ۷ طرح از آنها به عنوان برگزیده انتخاب خواهند شد.
بخشهای ویژه جشنواره
دبیر جشنواره همچنین به بخشهای ویژه اشاره کرد که در سال جاری برای آنها جوایز و تسهیلات خاصی در نظر گرفته شده است:
• جایزه ویژه فناوری اطلاعات و ارتباطات: از میان ۲۹ طرح از ۸ استان، ۷ طرح به مرحله فینال راه یافتهاند.
• جایزه ویژه پویانمایی: در این بخش، ۲۵ طرح از ۸ استان به مسابقه راه یافته که ۱۵ طرح به مرحله فینال رسیدند.
• جایزه ویژه عماد: این جایزه به ۳۶ طرح از ۱۱ استان اختصاص یافته که ۶ طرح به مرحله نهایی راه یافتهاند.
• جایزه ویژه مدیریت شهری: از ۲۵ طرح از ۷ استان، ۱۰ طرح به مرحله فینال راه یافتهاند.
افزایش ۳۵ درصدی جوایز جشنواره
آجلی اعلام کرد که نسبت به سال گذشته، مبلغ جوایز جشنواره ۳۵ درصد افزایش یافته است. وی افزود: "مجموع جوایز بخشهای اصلی این جشنواره به ۴ میلیارد ریال افزایش یافته که نشاندهنده اهمیت و تأکید جشنواره بر حمایت از طرحهای نوآورانه است. "
جوایز ویژه و گرانتها
دبیر جشنواره همچنین از جوایز ویژهای که در بخشهای مختلف در نظر گرفته شده خبر داد. این جوایز به برگزیدگان در بخشهای فناوری اطلاعات و ارتباطات، پویانمایی، عماد و مدیریت شهری اعطا خواهد شد. "در این بخشها علاوه بر جوایز نقدی، گرانتها و تسهیلات ویژهای برای حمایت از طرحها و کسبوکارهای نوپا و فناورانه در نظر گرفته شده است. "
آجلی در پایان سخنان خود تأکید کرد که جشنواره ملی فن آفرینی شیخ بهایی با هدف تقویت و توسعه زیستبوم نوآوری و کارآفرینی در کشور همچنان به برگزاری این رویدادها ادامه خواهد داد و فضایی مناسب برای معرفی طرحها و ایدههای نوآورانه فراهم میآورد.
انتهای پیام/