مهدی ذوالفقاری رئیس کانون زبان ایران در گفت و گو با خبرگزاری برنا اظهار کرد :ما در عرصه دیپلماسی آموزشی با ظرفیتهای فراوانی در جهت بسط تفاهم و درک مشترک و تصویر سازی ایجابی و واقعی از کشورمان رو به رو هستیم که بسیاری از آنها جنبه بالقوه دارد و متاسفانه هنوز به فعلیت نرسیده است. اگر ابزارها و روشهای سنتی و نوین در این عرصه، نتوانند خود را در بستر دیپلماسی آموزشی و مستند به ثوابت و بایسته های آن تبلور بخشند، اتصال معنادار بین آنها از بین می رود. بنابراین، لازم است آگاه باشیم که داشته ها و توانمندی های ارزشمند ما در عرصه زبان آموزی قرار است در چه بستر و در بطن چه ساختاری به گردش در آید.
رئیس کانون زبان ایران تاکید کرد:مهم ترین هدف ما در کانون زبان ایران، توجه همزمان به روشها ، ابزارها و زیرساختهاست، به گونه ای که این موارد در ارتباطی مستقیم و سیستماتیک با یکدیگر تعریف شوند. قویا قائل به آن هستیم که " زبان"، مهم ترین و بهترین ابزار و روش در عرصه دیپلماسی آموزشی محسوب می شود، به گونه ای که بتواند داشته ها و الگوهایمان را با یک روایتگری بدون واسطه، صریح و مستقیم به جهانیان منعکس سازد.ما در اینجا از ظرفیتهای تاریخی بومی، تمدنی و فرهنگی خود سخن می گوییم. این داشته های ارزنده باید در بستری محکم و در عین حال پویا به جهانیان عرضه شود.این بستر ، همان دیپلماسی آموزشی است.
وی در پایان افزود:دامنه اثرگذاری دیپلماسی آموزشی ، آن هم با استفاده مستقیم از ابزار زبان گسترده و نامحدود است. ما از فرامتن، مدل و ابزاری سخن میگوییم که کارآمدی آن برای اهالی فن و دانش و فرهنگ، به اثبات رسیده و اکنون زمان عملیاتی سازی آن از سوی کشور عزیزمان است.
انتهای پیام/