یکشنبه، 21 اردیبهشت، 1404

کیفیت نان باید در رأس اولویت‌ها قرار گیرد

lang="ar-sa">>به گزارش خبرگزاری برنا از ایلام lang="ar-sa">>؛ "باقر عالمی" در جلسه شورای آرد و نان و ستاد تنظیم بازار این شهرستان با بیان اینکه مسائل مربوط به تأمین آرد و نان، قیمت‌گذاری، کیفیت نان و نحوه کنترل بازار باید به صورت جدی در دستور کار دستگاههای ذیربط قرار گیرد، افزود: dir="ltr" lang="ar-sa">> lang="ar-sa">>هدف از این نشست، بهبود وضعیت نان و تأمین نیازهای شهروندان در زمینه مواد غذایی و کنترل قیمت‌ها است و تصمیمات اتخاذ شده در این جلسه می‌تواند تأثیر مستقیمی بر بهبود کیفیت نان و رضایت شهروندان داشته باشد.

lang="ar-sa">>وی با اشاره به اینکه می بایست کمیته ای برای نظارت بر قیمت نان و آرد و نظارت بر بازار به صورت ویژه ای در این شهرستان تشکیل شود، اظهار داشت: >> برگزاری دوره‌های آموزشی برای نانوایان در زمینه‌های بهداشتی و روش‌های بهبود کیفیت تولید نان در این شهرستان الزامی است و دستگاههای اجرایی می بایست زمینه ایجاد اینگونه آموزش ها فراهم کنند.

lang="ar-sa">>عالمی فرماندار سیروان بر اهمیت تنظیم و کنترل بازارتاکید کرد و خواستار اقدامات مؤثر در راستای جلوگیری از نوسانات قیمتی و تأمین نیازهای اساسی شهروندان شد و تصریح کرد:تنظیم بازار باید به‌گونه‌ای انجام شود که هم نانوایان و هم شهروندان از شرایط مناسب برخوردار شوند dir="ltr">>.

lang="ar-sa">>فرماندار شهرستان سیروان براهمیت مدیریت صحیح و کنترل دقیق و توزیع عادلانه و راهبردی آرد و خدمات با کیفیت نانوایی‌ها>> تاکید کرد و گفت: نانوایی ها یکی از مهمترین مشاغلی هستند که با سلامت مردم در ارتباط می باشند dir="ltr">>.

lang="ar-sa">>وی با اشاره به اینکه طی بازرسی های انجام شده وضعیت پخت نان در سطح منطفه ساماندهی شده است و انتظار می رود که این نظارت ها افزایش یابد،افزود:طبق تاکیدات مدیریت ارشد استان ،ساماندهی نانوایی ها و کنترل بازار از اولویت های اساسی است و تحقق این موضوع تعامل و همکاری دستگاههای ذیربط با این اصناف برای پیشرفت کارالزامی است. dir="ltr" lang="ar-sa">>

lang="ar-sa">>فرماندار سیروان با اشاره به اینکه اهتمام ویژه برانجام اقدامات لازم برای رعایت پروتکل های بهداشتی توسط نانوایی ها و همچنین نظارت شبکه بهداشت و درمان، اتاق اصناف و اتحادیه صنفی در این موضوع بسیار ضروری و حیاتی است، خاطرنشان کرد:باید نانوایی هایی که همه موارد را رعایت می‌کنند، تشویق>> و با سایر نانوایی‌ها نیز برخورد قانونی لازم صورت گیرد dir="ltr">>.

lang="ar-sa">>عالمی با بیان اینکه با تلاش های صورت گرفته وضعیت پخت نانوایی ها در سطح شهرستان مطلوب است ، گفت: بهبود کیفیت پخت نان مورد انتظار مردم است و اعضای کارگروه باید بازرسی و نظارت مستمری برعملکرد نانوایی های شهرستان داشته باشند dir="ltr">>.

lang="ar-sa">>وی با اشاره به اینکه نان به عنوان بخش اصلی سبدغذایی مردم به شمار می رود و وظیفه دستگاههای ذیربط نظارت مستمر بر نانوایی هاست، افزود: در تمام فرآیندهای تولید نان، متصدیان نانوایی ها می بایست استاندارد های لازم از جمله زمان تخمیر، زمان پخت، استفاده نکردن از افزودنی های غیر مجاز و استفاده از آرد سبوس دار و همچنین استفاده از ماسک و رعایت دستورالعمل های بهداشتی را رعایت کنند dir="ltr">>.

lang="ar-sa">>فرماندار سیروان به همکاری مشترک دستگاههای ذیربط از جمله صمت ،تعزیرات حکومتی، غله، شبکه بهداشت و درمان، جهاد کشاورزی ،اصناف وغیره برای افزایش کیفیت و مصرف درست نان تاکید کرد و اظهار داشت:هر گونه جابه جایی و فروش آرد ممنوع است و در صورت مشاهده چنین تخلفاتی، نه تنها سهمیه آرد واحد نانوایی قطع می شود بلکه به مراجع قضایی نیز معرفی خواهد شد dir="ltr">>.

4 هفته پیش

دسته‌بندی‌ها