سه‌شنبه، 09 اردیبهشت، 1404

نقش‌آفرینی فولاد مبارکه در هجدهمین همایش پایش وضعیت و عیب یابی

class="PanelTitle">>

lang="fa">>این همایش علمی و صنعتی که با هدف بررسی و تبادل‌نظر در زمینه‌های نوین نگهداشت و مدیریت وضعیت دستگاه‌ها و تجهیزات صنعتی در روزهای 7 و 8 اسفندماه در دانشگاه صنعتی شریف برگزار شد، فرصت مناسبی برای گردهمایی متخصصان، کارشناسان، استادان دانشگاه و فعالان صنعت فراهم آورد تا آخرین دستاوردها و تکنولوژی‌های مرتبط با پایش وضعیت و نگهداشت پیش‌گویانه را مورد بررسی قرار دهند.

lang="fa">>از دیگر اهداف اصلی همایش، آشنایی با جدیدترین فناوری‌ها و رویکردهای مدیریتی در زمینه نگهداشت پیش‌گویانه و پایش وضعیت در صنایع مختلف، به‌ویژه صنایع فولادی و مشابه بود که طی آن مباحث مختلفی شامل تحلیل داده‌ها، استفاده از هوش مصنوعی، اینترنت اشیاء (IoT) lang="fa">>و فناوری‌های نسل چهارم در مدیریت نگهداشت و تعمیرات صنعتی بررسی شد. همچنین، این همایش به مسائل و چالش‌های موجود در این حوزه‌ها پرداخت و فرصت‌های بهبود بهره‌وری و کاهش هزینه‌ها را مورد توجه قرار داد.

lang="fa">>همایش پایش وضعیت شامل سخنرانی‌ها، کارگاه‌های تخصصی و پنل‌های بحث و تبادل‌نظر بود که هریک از این بخش‌ها با حضور استادان دانشگاه و متخصصان صنعتی برگزار شد. در این همایش، علاوه بر ارائه یافته‌های علمی و پژوهشی، تجربیات عملی از پیاده‌سازی فناوری‌های نوین در صنایع مختلف به اشتراک گذاشته شد.

lang="fa">>این همایش نه‌تنها فضایی برای انتقال دانش علمی و صنعتی فراهم کرد، بلکه به شرکت‌کنندگان کمک کرد با چالش‌ها و فرصت‌های جدید در این حوزه آشنا شوند. در پایان همایش، تأکید بر همکاری بیشتر میان صنایع و دانشگاه‌ها برای توسعه راهکارهای نوین و استفاده بهینه از فناوری‌ها صورت گرفت. همچنین، شرکت‌کنندگان بر اهمیت آموزش و فرهنگ‌سازی در سازمان‌ها برای پذیرش این تکنولوژی‌ها و بهبود فرایندهای نگهداشت تأکید کردند.

lang="fa">>سخنرانی استادان و متخصصان برجستۀ دانشگاه‌ها، مراکز تحقیقاتی و صنایع مختلف، مشارکت ویژه فولاد مبارکه با ارائه یک کارگاه تخصصی با عنوان «مدیریت نگهداشت پیش‌گویانه مبتنی بر نت نسل 4: راهکارها و چالش‌ها» به همت محسن کفیل مدیر دفتر فنی نگهداری و تعمیرات و ارائه شفاهی مقاله «تغییر شرایط دمایی و تحلیل دینامیکی در راه‌اندازی سرد بویلر بخار اشباع فولاد مبارکه» به همت مهدی هاشمی‌بنی کارشناس واحد انرژی و سیالات و طرح موضوعات دیگری در همین زمینه از سوی کارشناسان و رؤسای نواحی تولیدی و پشتیبانی فولاد مبارکه از دیگر رویدادهای مهم این همایش بود.

lang="fa">>همکاری میان بخش‌های مختلف شرکت‌ها و مراکز علمی، به‌ویژه در زمینه تحقیقات و توسعه، بسیار ضروری است

lang="fa">>محسن کفیل با ارائه‌ای جامع، به تشریح تحولات جدید در زمینه نگهداشت پیش‌گویانه و استفاده از فناوری‌های نسل چهارم پرداخت و راهکارهای نوینی را که می‌توانند در بهبود کارایی و کاهش هزینه‌های نگهداشت در صنایع فولادی مؤثر باشند مطرح کرد. وی ضمن اشاره به فناوری‌های نوین مبتنی بر اینترنت اشیاء (IoT) lang="fa">>، هوش مصنوعی (AI) lang="fa">>و تحلیل داده‌های بزرگ (Big Data) lang="fa">>که امکان پیش‌بینی خرابی‌ها و مشکلات دستگاه‌ها قبل از وقوع آن‌ها را فراهم می‌آورد، گفت: این فناوری‌ها علاوه بر بهبود زمان‌بندی تعمیرات و نگهداشت، باعث کاهش هزینه‌ها و افزایش عمر مفید تجهیزات می‌شوند.

lang="fa">>مدیر دفتر فنی نگهداری و تعمیرات همچنین به چالش‌های موجود در پیاده‌سازی این راهکارها در صنعت فولاد اشاره و اضافه کرد: ازجمله این چالش‌ها می‌توان به مسائل مربوط به یکپارچگی داده‌ها، پیچیدگی‌های تحلیل داده‌ها، نیاز به نیروی متخصص و هزینه‌های زیاد پیاده‌سازی اشاره کرد. همچنین، چالش‌هایی مانند مقاومت در برابر تغییرات سازمانی و لزوم فرهنگ‌سازی در زمینه اهمیت استفاده از این فناوری‌ها در محیط‌های صنعتی نیز مطرح شد.

lang="fa">> در خاتمه، محسن کفیل تأکید کرد که برای دست‌یابی به موفقیت در استفاده از فناوری‌های نسل چهارم در مدیریت نگهداشت، نیاز به همکاری میان بخش‌های مختلف شرکت‌ها و مراکز علمی، به‌ویژه در زمینه تحقیقات و توسعه، بسیار ضروری است.

این مطلب حاوی تبلیغات است

1 ماه پیش

دسته‌بندی‌ها