غلامرضا نوری با اشاره به این که در ۱۱ ماه گذشته، میزان تسهیلات اعطا شده در این بخش از مجموع سه سال گذشته فراتر رفته است، افزود: این اقدام در راستای حمایت از تولید کشاورزی و تأمین نیازهای راهبردی این بخش است.
وی در ادامه، تراکتورسازی ایران را به عنوان یک مجموعه پیشرو در صنعت کشور و تأمینکننده نیازهای کشاورزی معرفی کرد و گفت: این مجموعه با ۵۶ سال فعالیت افتخارآمیز، نهتنها در تأمین نیازهای کشاورزی نقش اساسی دارد بلکه به عنوان پیشران صنعت کشور نیز شناخته میشود.
وزیر جهاد کشاورزی همچنین به ضرورت نوسازی سالانه ۳۰ هزار دستگاه تراکتور اشاره و تأکید کرد که این میزان به دلیل توسعه کشاورزی کشور باید تا ۵۰ هزار دستگاه افزایش یابد.
وی بازارهای بینالمللی را نیز دارای تقاضای قابل توجهی برای محصولات تراکتورسازی ایران دانست و افزود: افق این صنعت در داخل و خارج کشور بسیار روشن است.
نوری در بخش دیگری از سخنان خود، تولید ۲۸ نوع محصول در تراکتورسازی ایران را نشاندهنده تنوع بالای محصولات این مجموعه دانست و بر اهمیت این تنوع در بخش مکانیزاسیون کشاورزی تأکید کرد.
از دیگر بخشهای این مراسم رونمایی از اپلیکیشن «تراکتور من» بود که با هدف تسهیل خدمترسانی به متقاضیان محصولات تراکتورسازی ایران طراحی شده است.
همچنین وزیر جهاد کشاورزی از بخشهای مختلف کارخانه بازدید و در مراسمی جداگانه از کامیونهای باری ۶ و ۹ تنی تراکتورسازی رونمایی کرد.
انتهای پیام/