به گزارش خبرنگار اجتماعی رکنا، شهرام مبصر، فعال حوزه >>معلولان به رکنا می گوید: هر اتفاقی که رخ میدهد جلسه مدیریت بحران برگزار میکنند و به این نتیجه میرسند که >>اینترنت را قطع یا محدود کنند!
وی تاکید می کند: همین نکته من را به یاد بستن راهها و معابر انداخت. وقتی که مدیران شهری میخواستند از ورود موتورسواران متخلف بر روی پیادهراهها جلوگیری کنند و به این بهانه تمام رمپها و ورودیهای پیادهروها را با موانع U شکل مسدود میکردند و اینگونه کلا مانع ورود افراد دارای معلولیت با ویلچر، کالسکه بچه و بسیاری از شهروندان به جز موتورسواران میشدند!
شهرام مبصر می گوید: در طی سالهای گذشته چقدر در اینباره با مدیران شهری و پلیس، جلسات هماندیشی برگزار کردیم و هم حضوری و هم غیرحضوری از طریق مصاحبه با رسانهها، تهیه گزارش و انتشار در شبکههای اجتماعی مدام گفتیم آقا معابر را نبندید، راهش بستن نیست!
او خاطر نشان می کند: بلکه آموزش و فرهنگسازی توسط ارگانها، سازمانهای متولی و رسانهها و اجرای درست و کامل قانون و برخورد با متخلفان توسط مجریان قانون میتواند مشکل را حل کند. اما گوش شنوایی نبود و همچنان معابر را بستند!
این فعال حوزه معلولان در پایان می افزاید: اکنون چقدر این نوع مدیریت برایم آشناست. برای محدود کردن اینترنت هم بدون کمترین فکر، تلاش و کارشناسی تخصصی، سادهترین راه حل را انتخاب و اجرا میکنند، فارغ از آنکه بدانند با قطع یا محدود کردن اینترنت اکثریت افراد دارای معلولیتی را که برای ارتباط با دیگران، خرید و انجام بسیاری از بدیهیات زندگیشان وابسته به اینترنت هستند، چقدر دچار مشکل خواهند شد. سایر شهروندان هم همینطور. در عصر ارتباطات قطع اینترنت همه مردم را با بیخبری، سردرگمی و عدم ارتباط با یکدیگر، منزویتر و افسردهتر میکند. بماند تعطیلی مشاغلی که تبلیغات و فروش کالاها و امور مشتریانشان وابسته به اینترنت هست! با اندک امید و انرژی که در این روزها برایم باقی مانده همچنان میگویم: آقا اینترنت را نبندید، محدود نکنید. به خدا بدتر می شود که بهتر نخواهد شد!