به گزارش رکنا، >>چکدرمه غذاى ترکمنى با بیش از هزار سال قدمت معمولا از گوشت گوسفندى براى پخت استفاده میشه و ادویه اصلىش فلفل سیاه هست و از رب گوجه یا گوجه استفاده میشه، این غذا در عین سادگى بسیار خوشمزه است.

این غذا به طور سنتى در ظرف چدنى باسم قازان تهیه میشه.

مواد لازم

٣ پیمانه برنج

۴۰۰ گرم گوشت

۱ عدد پیاز بزرگ

۲ قاشق غذا خوری رب گوجه ( بستگی به رنگ رب داره)

نمک و فلفل سیاه

آب به میزان لازم

روغن به میزان لازم

میزان آب برای پخت برنج باید یک بند انگشت آب بالاتر از سطح برنج باشه