به گزارش رکنا، >>چکدرمه غذاى ترکمنى با بیش از هزار سال قدمت معمولا از گوشت گوسفندى براى پخت استفاده میشه و ادویه اصلىش فلفل سیاه هست و از رب گوجه یا گوجه استفاده میشه، این غذا در عین سادگى بسیار خوشمزه است.
این غذا به طور سنتى در ظرف چدنى باسم قازان تهیه میشه.
مواد لازم
٣ پیمانه برنج
۴۰۰ گرم گوشت
۱ عدد پیاز بزرگ
۲ قاشق غذا خوری رب گوجه ( بستگی به رنگ رب داره)
نمک و فلفل سیاه
آب به میزان لازم
روغن به میزان لازم
میزان آب برای پخت برنج باید یک بند انگشت آب بالاتر از سطح برنج باشه
مطالب جذاب سبک زندگی را در خوشه خبر از دست ندهید