به گزارش خبرنگار پارلمانی رکنا ، >>حسنعلی اخلاقی امیری به نقش آموزش و پرورش، وزارت علوم، رسانه‌ها، صدا و سیما و همچنین خانواده‌ها در پیشگیری از جرایم اشاره و تأکید کرد :هر یک از این نهادها باید به وظایف خود در این زمینه عمل کنند.نمی توان از یک نهاد به تنهایی انتظار معجزه داشت.

نماینده مردم مشهد در >>مجلس دوزادهم با بیان اینکه جرایم خشن تأثیر عمیقی بر امنیت روانی جامعه می‌گذارند، خاطرنشان کرد : ادبیات حقوقی، فقه اسلامی و حکومت نباید از کنار این موضوع به سادگی عبور کنند.

وی امنیت روانی شهروندان را یک ضرورت اساسی دانست و بر لزوم تأمین امنیت در پارک‌ها و معابر عمومی تأکید کرد.

اخلاقی امیری همچنین از اظهارات اخیر فرمانده نیروی انتظامی استقبال کرد و گفت : هشدارهای جدید درباره >>مقابله با جرایم خشن امیدبخش است و امیدوارمتا پایان سال، بساط ناامنی ناشی از جرایم خشونت‌آمیز و تجاوز به حقوق شهروندان برچیده شود.

عضو کمیسیون فرهنگی مجلس در ادامه افزود:برای مقابله با این پدیده، تنها اقدامات قضایی کافی نیست و کار فرهنگی نیز به تنهایی نمی‌تواند نتیجه مطلوب را به همراه داشته باشد.

به گفته وی، آنچه اندیشمندان و کارشناسان بر آن تأکید دارند، ترکیبی از فعالیت‌های فرهنگی و قضایی است.

نماینده مردم مشهد در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: رویکرد یک‌بعدی در این زمینه کارساز نخواهد بود و تنها با همکاری نهادهای مختلف و اجرای برنامه‌های جامع می‌توان به کاهش جرایم خشن و تأمین امنیت روانی جامعه کمک کرد.